Ervaringsverhaal van Jan

“Al vanaf mijn 14e levensjaar werk ik mee in het bouwbedrijf van mijn vader, dat ik ook heb overgenomen. Met hart en ziel werk ik nu in mijn eigen bedrijf, dat inmiddels heel succesvol is. Het ontbreekt me nooit aan werk en ik werk hard voor mijn gezin.

Via een vriend vernam ik van de goede resultaten van Bianca Coenen. Inmiddels was ik ten einde raad en reeds bij 5 ziekenhuizen geweest voor een second opinion, zonder enig resultaat. De bevindingen waren unaniem dat er niets meer mogelijk was en dat álle tussenwervelschijven in mijn hele rug versleten waren. Ik had al 12 jaar dagelijks pijn. Ik had het er niet op, maar omdat mijn vriend bleef aandringen, besloot ik toch om het een kans te geven en een afspraak te maken, want ik had niets te verliezen en er werd mij verder geen andere optie geboden.

Bianca was heel reëel en heeft me geen valse hoop gegeven, maar is voorzichtig gestart met behandelen middels de Dorn&Breussmethode. Al na 1 behandeling had ik minder pijn en dit bleef zich verbeteren. Na 5 tot 8 behandelingen was ik helemaal pijnvrij en konden de behandelingen worden afgebouwd. De behandelingen waren prettig om te ondergaan en we hadden zelfs goede gesprekken over de meest uiteenlopende zaken. Sindsdien kom ik maandelijks preventief bij haar en de pijn is nooit meer terug gekomen. Ik kan op deze manier nu al jaren pijnvrij leven en werken. Ik werk meer dan fulltime probleemloos in mijn eigen bedrijf.

Ooit ben ik wel 7 à 8 maanden niet bij Challenge&Care geweest. Ook toen kwamen de klachten niet meer terug. Maar voor alle zekerheid ga ik toch maar iedere maand een half uurtje voor een lekkere Breussmassage naar Bianca. In mijn drukke leven kom ik dan ook helemaal tot rust. Het is niet duur en doet goed. Een kleine investering in mezelf die me heel veel zorgen en klachten weg neemt. Ik zou het er niet voor laten, zeker niet als ondernemer.”

Jan – 47 jaar (in verband met de privacy is de naam van cliënt gefingeerd)