Afspraak maken

Maak hier direct jouw gewenste afspraak:

Bekijk onze klantreviews!

 

Alle genoemde tarieven zijn voor particulieren incl. 21% BTW, voor zakelijke klanten excl. 21% BTW.

Afmeldingen binnen 24 uur, worden in rekening gebracht.

(met uitzondering van overmacht)

Wij vragen hiervoor je begrip.

 

Cadeaubonnen

Verras eens iemand met een origineel cadeau in de vorm van een heerlijke massage! Vooral de ayurvedische en ontspanningsmassages zijn hiervoor een echte aanrader. Ook een sportmassage wordt door velen erg gewaardeerd, maar denk zeker eens aan massage voor mensen met de ziekte kanker, reuma of fibromyalgie! Zij zijn bij ons in goede handen, wij volgden diverse specialisatie opleidingen op HBO-niveau op dit vlak. Je kunt de cadeaubon van je keuze bestellen via DEZE LINK en op afspraak af komen halen of desgewenst per post ontvangen.

Klanten spaarpuntensysteem

Omdat wij onze vaste en terugkerende klanten enorm waarderen, ontvang je spaarpunten voor je komst bij Challenge&Care (met uitzondering op onze producten).  Voor elke besteedde € 25,00 aan behandelingen en massages ontvang je 1 spaarpunt (ter waarde van € 1,00). Je kunt de gespaarde punten op ieder moment verzilveren bij een volgende afspraak. Het bedrag wordt echter niet contant uitbetaald en kan niet aan een andere persoon worden overgedragen.

Vergoeding Zorgverzekering

Wij hebben ervoor gekozen ons niet aan te sluiten bij de zorgverzekeraars. Dat wil zeggen dat onze behandelingen in verreweg de meeste gevallen niet vergoed worden door een zorgverzekering. Het een en ander is echter afhankelijk van je polisvoorwaarden.

De reden voor deze keuze is dat onze visie en aanpak is gebaseerd op het feit uit onze ervaring en onderzoek blijkt dat de beste resultaten bereikt worden met en door mensen die ervoor kiezen in hun gezondheid te investeren en er zelf proactief aan te willen werken. Wij staan voor goede resultaten en efficiënte, korte trajecten. Je betaling is voor ons de drive om dit te realiseren, dit werkt van twee kanten. Alle basiszorg kun je ontvangen via je zorgverzekeraar. Coachingtrajecten en leefstijlbegeleiding als je niet obese bent, worden in ieder geval niet vergoed door zorgverzekeraars.

 

Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd vrijblijvend ons contactformulier invullen, of ons bellen op het nummer (088) 505 55 50.