Afspraak maken

Maak hier snel en makkelijk je afspraak:

Ben je een nieuwe klant? Boek dan liefst eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Bekijk onze klantreviews!

 

Voor massages ten behoeve van klachtenbehandeling is sinds 1 januari 2024 de BTW-vrijstelling van toepassing. 

De overige tarieven voor diensten en producten zijn voor particulieren inclusief 9 danwel 21% BTW en voor zakelijke klanten exclusief 9 of 21% BTW, al naar gelang van toepassing is.

Met nieuwe klanten maken we liever geen losse afspraken,

maar werken in onderling overleg en na jouw goedkeuring samen op trajectbasis voor het beste resultaat.

Afmeldingen binnen 24 uur, worden in rekening gebracht.

(met uitzondering van overmacht)

Wij vragen hiervoor je begrip.

 

Vergoeding Zorgverzekering

Onze visie en aanpak is gebaseerd op onze ervaringen in de praktijk en wat uit onderzoeken blijkt, namelijk dat de beste resultaten bereikt worden met en door mensen die ervoor kiezen in hun gezondheid te investeren en er zelf proactief aan werken.

Wij staan voor kwaliteit, goede resultaten en efficiënte, (zo) kort (mogelijk)e trajecten. Je betaling is voor ons de drive om dit te realiseren. Dit werkt van twee kanten.

Desalniettemin zijn we van mening dat het passend is dat basiszorg en een deel van je aanvullende zorg vergoed mag worden via je zorgverzekeraar. Challenge&Care is daarom als geregistreerd Natuurgeneeskundig (Massage) Therapeut en Ayurvedisch Therapeut aangesloten bij Beroepsvereniging NOAG (Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers), waardoor vergoeding door verreweg de meeste zorgverzekeraars mogelijk is. Raadpleeg vooraf altijd je polisvoorwaarden om te zien of je verzekeraar onze dienstverlening dekt en vraag het bij twijfel na. Wij helpen je ook graag verder.

De diensten met de vermelding NATUURGENEESKUNDE (consulten, healing en massagetherapie) worden mogelijk als alternatieve of complementaire therapie vergoed door je verzekeraar.

Coaching trajecten en leefstijlbegeleiding als je niet obese bent, worden in ieder geval niet vergoed door zorgverzekeraars op dit moment. Sportzorg wordt vooralsnog alleen vergoed aan mensen met een zeer uitgebreide sportpolis.

CADEAUBON

Verras eens iemand met een origineel cadeau in de vorm van een heerlijke massage, zoals bijvoorbeeld massage voor mensen met de ziekte kanker, reuma of fibromyalgie! Zij zijn bij ons in goede handen.

Je kunt de cadeaubon van je keuze bestellen via DEZE LINK en op afspraak af komen halen of indien gewenst per post ontvangen.

LET OP: diensten waarvoor je een cadeaubon inwisselt, worden door zorgverzekeraars niet vergoed.

 

Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd vrijblijvend ons contactformulier invullen, of ons bellen op het nummer (088) 505 55 50. We staan je graag te woord en je bent van harte welkom.