Afspraak maken

Maak hier snel en makkelijk je gewenste afspraak:

Ben je een nieuwe klant? Kies dan eerst je gewenste traject op de Aanmeldpagina

en/of plan daarna hieronder alvast je gratis kennismakingsconsult of -gesprek!

Bekijk onze klantreviews!

 

Alle genoemde tarieven zijn voor particulieren incl. 21% BTW, voor zakelijke klanten excl. 21% BTW.

Met nieuwe klanten maken we geen losse afspraken,

maar werken we in overleg op trajectbasis voor een beter resultaat.

Afmeldingen binnen 24 uur, worden in rekening gebracht.

(met uitzondering van overmacht)

Wij vragen hiervoor je begrip.

 

Cadeaubonnen

Verras eens iemand met een origineel cadeau in de vorm van een heerlijke massage, zoals bijvoorbeeld massage voor mensen met de ziekte kanker, reuma of fibromyalgie! Zij zijn bij ons in goede handen.

Je kunt de cadeaubon van je keuze bestellen via DEZE LINK en op afspraak af komen halen of indien gewenst per post ontvangen.

Vergoeding Zorgverzekering

Onze visie en aanpak is gebaseerd op onze ervaringen in de praktijk en wat uit onderzoeken blijkt, namelijk dat de beste resultaten bereikt worden met en door mensen die ervoor kiezen in hun gezondheid te investeren en er zelf proactief aan willen werken.

Wij staan voor goede resultaten en efficiënte, korte trajecten. Je betaling is voor ons de drive om dit te realiseren. Dit werkt van twee kanten.

Alle basiszorg kun je ontvangen via je zorgverzekeraar. Coaching trajecten en leefstijlbegeleiding als je niet obese bent, worden in ieder geval niet vergoed door zorgverzekeraars op dit moment. Daarnaast is er altijd sprake van een beperkt budget, eigen risico en een beperkte uitkering via de zorgverzekeraars.

 

Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd vrijblijvend ons contactformulier invullen, of ons bellen op het nummer (088) 505 55 50. We staan je graag te woord en je bent van harte welkom.