Afspraak maken

Maak hier direct uw gewenste afspraak:

Alle genoemde tarieven zijn voor particulieren incl. 21% BTW, voor zakelijke klanten excl. 21% BTW.

Afmeldingen binnen 24 uur, worden in rekening gebracht (met uitzondering van overmacht).
Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Klanten spaarpuntensysteem

Omdat wij onze vaste en terugkerende klanten enorm waarderen, ontvangt u spaarpunten voor uw komst bij Challenge&Care (met uitzondering op onze producten).  Voor elke besteedde € 25,00 aan behandelingen en massages ontvangt u 1 spaarpunt. U kunt de gespaarde punten op ieder moment verzilveren bij een volgende afspraak. Het bedrag wordt echter niet contant uitbetaald en kan niet aan een andere persoon worden overgedragen.

Cadeaubonnen

Verras eens iemand met een origineel cadeau in de vorm van een heerlijke massage! Vooral de ayurvedische en ontspanningsmassages zijn hiervoor een echte aanrader. Ook een sportmassage wordt door velen erg gewaardeerd, maar denkt u zeker eens aan massage voor mensen met de ziekte kanker, reuma of fibromyalgie! Zij zijn bij ons in goede handen, wij volgden diverse specialisatie opleidingen op HBO-niveau op dit vlak. U kunt de cadeaubon van uw keuze bstellen via DEZE LINK en op afspraak af komen halen of desgewenst per post ontvangen.

Vergoeding Zorgverzekering

Wij hebben ervoor gekozen ons niet aan te sluiten bij de zorgverzekeraars. Dat wil zeggen dat onze behandelingen in verreweg de meeste gevallen niet vergoed worden door uw zorgverzekering. Het een en ander is echter afhankelijk van uw polisvoorwaarden.

De reden voor deze keuze is dat onze visie en aanpak is gebaseerd op het feit dat u 80-90% van uw gezondheid zelf in de hand heeft. Uit ervaring en onderzoek blijkt dat de beste resultaten bereikt worden met en door mensen die ervoor kiezen in hun gezondheid te investeren en er zelf proactief aan te willen werken. Wij staan voor goede resultaten en efficiënte, korte trajecten. Uw betaling is voor ons de drive om dit te realiseren, dit werkt van twee kanten. Voor goede, complementaire zorg en maatwerk, moet je vaak investeren in Nederland. Alle basiszorg kunt u ontvangen via uw zorgverzekeraar.

Verder richten wij ons liever primair op het herstel en optimale resultaten van cliënten, dan op onnodige extra kosten en werk. De winst die daarmee wordt behaald, staat vrijwel altijd in schril contrast tot de inspanningen rondom de vergoeding en de hoogte van het bedrag dat hiervoor wordt ontvangen, zo melden ook de cliënten die u voor gingen.

Duurzaamheid en vitaliteit voor werkgevers en werknemers

Vaak is uw werkgever bereid te investeren in uw gezondheid en welzijn en zijn er onaangebroken en/of onbekende c.q. vergeten budgetten voor duurzaamheid, vitaliteit, coaching en ontwikkeling. Vraag ernaar bij uw werkgever of Arboarts. Deze ingang biedt perspectief en stelt een positief kader voor extra waardering, motivatie en de wil om te genezen en presteren. Dit noemen wij tripple winwinwin, waarbij we niet de ene, noch de andere partij bevoordelen, doch een derde positie nastreven, waarbij zowel werknemer alsook de werkgever vitaliteit, groei en ontwikkeling realiseren.

Challenge&Care voldoet aan de erkenning, ervaring, opleiding en voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen. Indien uw klachten werkgerelateerd zijn of uw inspanningen bedoeld zijn voor re-integratie, is ons advies zeer zeker naar de mogelijkheden te informeren bij uw werkgever. U en uw werkgever kunnen beiden veel geld besparen met een duurzame en zelfs succesvollere terugkeer in uw huidige of een beter passende functie en werkzaamheden. De winst die voor alle partijen op meerdere fronten wordt behaald overtreft in de praktijk in verreweg de meeste gevallen ruimschoots de investering. Als vanzelfsprekend werken wij in goed overleg nauw samen met werkgevers, Arboartsen en -dienst. Kijk voor meer informatie ook op de site van onze zusteronderneming Business en Balance.

 

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend telefonisch informeren of ons contactformulier invullen.