Afspraak maken

Maak hier direct jouw gewenste afspraak:

Alle genoemde tarieven zijn voor particulieren incl. 21% BTW, voor zakelijke klanten excl. 21% BTW.

Afmeldingen binnen 24 uur, worden in rekening gebracht (met uitzondering van overmacht).
Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Klanten spaarpuntensysteem

Omdat wij onze vaste en terugkerende klanten enorm waarderen, ontvang je spaarpunten voor je komst bij Challenge&Care (met uitzondering op onze producten).  Voor elke besteedde € 25,00 aan behandelingen en massages ontvang je 1 spaarpunt. Je kunt de gespaarde punten op ieder moment verzilveren bij een volgende afspraak. Het bedrag wordt echter niet contant uitbetaald en kan niet aan een andere persoon worden overgedragen.

Cadeaubonnen

Verras eens iemand met een origineel cadeau in de vorm van een heerlijke massage! Vooral de ayurvedische en ontspanningsmassages zijn hiervoor een echte aanrader. Ook een sportmassage wordt door velen erg gewaardeerd, maar denk zeker eens aan massage voor mensen met de ziekte kanker, reuma of fibromyalgie! Zij zijn bij ons in goede handen, wij volgden diverse specialisatie opleidingen op HBO-niveau op dit vlak. Je kunt de cadeaubon van je keuze bestellen via DEZE LINK en op afspraak af komen halen of desgewenst per post ontvangen.

Vergoeding Zorgverzekering

Wij hebben ervoor gekozen ons niet aan te sluiten bij de zorgverzekeraars. Dat wil zeggen dat onze behandelingen in verreweg de meeste gevallen niet vergoed worden door een zorgverzekering. Het een en ander is echter afhankelijk van je polisvoorwaarden.

De reden voor deze keuze is dat onze visie en aanpak is gebaseerd op het feit uit onze ervaring en onderzoek blijkt dat de beste resultaten bereikt worden met en door mensen die ervoor kiezen in hun gezondheid te investeren en er zelf proactief aan te willen werken. Wij staan voor goede resultaten en efficiënte, korte trajecten. Je betaling is voor ons de drive om dit te realiseren, dit werkt van twee kanten. Alle basiszorg kun je ontvangen via je zorgverzekeraar. Coachingtrajecten wordt in ieder geval niet vergoed door zorgverzekeraars.

Duurzaamheid en vitaliteit voor werkgevers en werknemers

Vaak is je werkgever bereid te investeren in je gezondheid en welzijn en zijn er onaangebroken en/of onbekende c.q. vergeten budgetten voor duurzaamheid, vitaliteit, coaching en ontwikkeling. Vraag ernaar bij je werkgever of Arboarts. Deze ingang biedt perspectief en stelt een positief kader voor extra waardering, motivatie en de wil om te genezen en presteren. Dit noemen wij tripple winwin, waarbij we niet de ene, noch de andere partij bevoordelen, doch een derde positie nastreven, waarbij zowel werknemer alsook de werkgever vitaliteit, groei en ontwikkeling realiseren.

Challenge&Care voldoet aan de erkenning, ervaring, opleiding en voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen. Indien je klachten werkgerelateerd zijn of je inspanningen bedoeld zijn voor re-integratie, is ons advies zeer zeker naar de mogelijkheden te informeren bij je werkgever. Jij en je werkgever kunnen beiden veel geld besparen met een duurzame en zelfs succesvollere terugkeer in je huidige of een beter passende functie en werkzaamheden. De winst die voor alle partijen op meerdere fronten wordt behaald overtreft in de praktijk in verreweg de meeste gevallen ruimschoots de investering. Als vanzelfsprekend werken wij in goed overleg nauw samen met werkgevers, Arboartsen en -dienst. Kijk voor meer informatie ook op de site van onze zusteronderneming Business en Balance.

 

Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd vrijblijvend telefonisch informeren of ons contactformulier invullen.