Business- en personal coaching

Challenge&Care kan u zowel op het persoonlijke vlak alsook bedrijfsmatig ondersteunen in de vorm van coaching. Daartoe is niet alleen een basis gelegd op HBO-niveau op natuurgeneeskundig, therapeutisch en zakelijk gebied, maar heeft Challenge&Care ook deelgenomen aan het ECO Coaching concept.

ECO-Coachen is een nieuw concept dat continue in ontwikkeling is en gebaseerd is op de principes Vinden-Binden-Scoren. Een ECO-coach laat elke persoon zijn/haar talent, kracht en energie bij zichzelf ontdekken (Vinden), brengt deze samen (Binden) en zet verlies om in winst (Scoren).

Het doel van ECO-Coachen is om het zelfsturende vermogen van mensen, teams en organisaties te ontwikkelen. ECO-Coachen is uniek en maakt gebruik van wat er al is, waarbij de zelf gestelde doelen van zowel de individuele persoon als het team centraal staan.

ECO-Coachen helpt personen bij de fysieke en mentale zelfbewustwording en het ontwikkelen van hun persoonlijkheid, wat zorgt voor zelfsturende personen die inzetten op hun eigen kracht.

Wij kunnen ook ondersteuning en begeleiding bieden bij het reïntegratieproces vanuit ziekte naar de werkplek. Hierbij creëren wij meer inzicht en een betere aansluiting tussen werknemer, werkgever en Arbo-artsen,-diensten en behandelaars. Maar ook op het gebied van outplacement werken wij samen met zeer ervaren en deskundige, geschikte partijen en Businesspartners.

Ook heeft Challenge&Care de Mastercoaching opleiding op het gebied van Business- en personal coaching afgerond om u op niveau van dienst te kunnen zijn en het beste in u als mens en uw organisatie naar boven te halen.

Geïnteresseerd geraakt? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en/of raadpleeg onze site.