Laatste afgelopen Evenementen

Mini Course Ayurveda * Class 3 *

Groepsruimte Praktijk Challenge&Care Winkelweg 23A, POSTERHOLT

Ayurveda gaat uit van 6 categorieën smaken in onze voeding die we ook in de diverse onderdelen van de tong terug zien komen. Een gebalanceerd voedingspatroon dat goed verteerbaar is, is opgebouwd uit deze 6 smaken. Het is dus belangrijk te weten hoe je deze 6 smaken in praktische zin mee kunt nemen in het bereiden van je voeding. Tijdens Class 3 gaan we dieper in op deze 6 smaken en aanverwante wetenswaardigheden, zoals combinaties voedingsmiddelen die je beter niet met elkaar kunt combineren. Deze class vormt zo een mooie en interessante aanvulling en verdieping op de 22 eetregels.

€64,00 – €172,00

Mini Course Ayurveda * Class 2 *

Tijdens Class 2 leer je alles over de 22 hoofd eetregels van de Ayurveda en hoe je hier praktisch mee kunt werken. Je krijgt zo een hele andere kijk op voeding dan in de reguliere voedingsschijf van 5 wordt aangereikt. Ook voor mensen die al langere tijd strenge diëten volgen om af te vallen, ervaren de 22 eetregels als een verademing. Daarnaast wordt ook de Ayurvedische klok behandeld. Elke dosha heeft namelijk een specifiek dagdeel in de dag, dat deze een prominente rol speelt. Door hier rekening mee te houden, beweeg je mee met het ritme van de dag en brengt daarmee je bioritme in balans.

€64,00 – €172,00

Mini Course Ayurveda * Class 1 *

Groepsruimte Praktijk Challenge&Care Winkelweg 23A, POSTERHOLT

Ben jij op zoek naar alternatieve en natuurlijke manieren om iets aan je klachten en/of gezondheid te verbeteren of deze te behouden? Dan ben je niet de enige. Héél begrijpelijk ook en goed van je! In deze Class 1 Ayurveda bepalen we samen je persoonlijke dosha- oftewel constitutietype en de daarbij passende ideale leefstijl, dagritme, voeding- en verzorgingstips aan de hand van een uitgebreide doshatest.

€64,00 – €172,00