Workshop Gembercompressen

Groepsruimte Praktijk Challenge&Care Winkelweg 23A, POSTERHOLT

Gun jezelf nieuwe levenskracht en energie! met de heilzame werking van gembercompressen . Waarom je echt aan deze (zonder meer erg gezellige en súper leerzame) workshop wil deelnemen en jezelf tekort doet als je je niet gelijk aanmeldt? . Op de hele wereld wordt gemberwortel al in vele culturen en generaties lang gebruikt en gewaardeerd […]

Koop Tickets €49,00 – €67,00 5 tickets beschikbaar

Workshop Ayurveda

Groepsruimte Praktijk Challenge&Care Winkelweg 23A, POSTERHOLT

Tijdens deze superleuke en zeer leerzame workshop leer je de basisprincipes van de Ayurveda kennen en kom je meer te weten over de achtergrond van deze prachtige, eeuwenoude genees- en levenswijze, ook wel de wijsheid voor gezondheid en geluk genoemd. Ondertussen wordt je verwend met allerlei heerlijke, Ayurvedische theesoorten en gezonde versnaperingen.

Koop Tickets €56,00 6 tickets beschikbaar

Rouw&Verlies Wandeling

Annendaalse Bossen Parkeerplaats t.o. café Boszicht, Annendaalderweg 73, 6105 AS Maria Hoop, Limburg

Gratis rouw- en verlies wandeling voor wie lijdt onder een verlies als gevolg van het overlijden van een dierbare, een partner bij een scheiding, baan of bedrijf, gezondheid, welzijn, een dier, noem maar op. Het hoeft niet recent te hebben plaats gevonden, maar gaat er simpelweg om dat jij je verlies een beter plekje wil geven of je er gewoon even uit wil zijn in een andere setting.

RSVP Nu Gratis 6 plekken beschikbaar

Rouw&Verlies Opstelling

Groepsruimte Praktijk Challenge&Care Winkelweg 23A, POSTERHOLT

Wordt bewust van het onbewuste, laat oude ballast los, heel, ga sterker en in betere verbinding verder, transformeer je verlies en zet daarmee een belangrijke nieuwe stap in je leven met deze bijzondere Rouw&Verlies Opstelling!

Koop Tickets €47,00 10 tickets beschikbaar