Over ons

Challenge&Care wordt gedreven door Bianca Coenen, 44 jaar. Zij heeft een erkende opleiding voor Sportmassage (NGS) genoten, gevolgd door HBO Ayurveda, HBO Bloesemtherapie en de aanvullende dagopleidingen voor Aromatherapie, Quantum Touch, Dorn&Breussmassage en Transformatiemedewerker (chakratherapie en regressie). Vervolgens heeft zij de specialisatietraining “Massage bij kanker” (HBO) voor professionele masseurs gevolgd en heeft zich aangesloten bij het kwaliteitsregister Netwerk Massage bij Kanker. In 2016 rondde zij de Masteropleiding Business en Personal Coaching af. Challenge & Care is aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Organisatie voor Beroepscoaches, welke toeziet op de kwaliteit en kennis van de aangesloten coaches, maar waar u ook met eventuele klachten terecht kunt. Challenge&Care werkt verder samen met Topsport Limburg om met passie in hart en nieren een bijdrage te leveren aan de de sport in eigen Provincie. Afgelopen jaar is de opleiding tot Orthomoleculair Detoxconsulent afgerond en momenteel wordt de opleiding HBO Sportvoeding gevolgd, welke erkend is door het Voedingscentrum en waarmee niet alleen de sporter optimaal geadviseerd kan worden, maar ook diabetici en mensen met obesitas begeleid kunnen worden.

Challenge&Care staat voor een holistische en onvoorwaardelijke visie met gepaste aandacht voor de mens. Met een brede insteek (indien nodig) en een efficiënte, resultaatgerichte instelling voor een zo snel en goed mogelijk resultaat.

Challenge&Care werkt in dit verband waar nodig ook nauw samen met artsen, therapeuten, coaches, trainers en sportscholen in de omgeving en onderhoudt tevens contact met instanties en organisaties om u optimaal te begeleiden en ondersteunen. Challenge&Care heeft ook op zakelijk gebied en als ondernemer een ruime achtergrond en is thuis in de wet- en regelgeving om ook op dat vlak met u mee te kunnen denken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om van gedachten te wisselen.