Topsport Limburg

Sponsorcontracten voor topsporters regio Limburg

Voor topsporters is de balans tussen inspanning en ontspanning enorm belangrijk. Niet alleen voor het leveren van de meest optimale prestatie, maar ook zeer zeker ter voorkoming van blessures. Onderzoek heeft aangetoond dat de juiste en gepaste sportmassages en sportverzorging in het algemeen hieraan een onmiskenbare bijdrage leveren. Aangezien een topsporter altijd zijn of haar grenzen op zal moeten blijven zoeken, is het vroegtijdig behandelen van mogelijke oorzaken van blessures preventief erg belangrijk en nodig. 70% van alle blessures wordt namelijk veroorzaakt door overbelasting. Daarnaast is aangetoond dat het herstel van het lichaam bij het ondergaan van massages op regelmatige basis tot wel drie maal zo snel plaatsvindt.

In samenwerking met Topsport Limburg en het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) is daarom een gekwalificeerd team van erkende, gelicenseerde sportmasseurs samengesteld. Deze sportmasseurs bieden in samenspraak met Topsport Limburg sponsorcontracten aan voor topsporters uit Limburg in het bezit van een topsporterpas. Dit team van gespecialiseerde sportmasseurs behandelt de topsporters zoals dit in de opleiding sportmassage is aangeleerd.

Het sponsorcontract houdt in dat alle masseurs in het Team van Topsport Limburg zich conformeren aan dezelfde sponsortarieven, namelijk € 15,00 voor 30 minuten massage en € 25,00 voor 60 minuten (exclusief materiaal). Het intakegesprek is altijd gratis, mits er geen sprake is van een directe doorverwijzing naar een arts of fysiotherapeut, in dat geval kost het intakegesprek € 7,50.

Ook is Challenge&Care lid van de Coach Academie van Topsport Limburg, heeft het ECO Coaching concept gevolgd en is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde voor Beroepscoaches). Zie voor meer informatie de pagina Coaching op deze site.

Om in aanmerking te komen voor sportverzorging via een dergelijk sponsorcontract en/of coaching dient u zich te wenden tot Topsport Limburg. Zij stellen de betreffende topsporterpassen onder bepaalde voorwaarden en eisen ter beschikking en kunnen u doorverwijzen naar de juiste sportmasseur en/of coach in uw gebied. U kunt natuurlijk ook altijd zelf vrijblijvend contact met ons opnemen over dit onderwerp via het mobiele nummer 088 – 505 55 50 of per mail via challengecare@ziggo.nl.

De contactgegevens van Topsport Limburg zijn:
Postadres: Postbus 384
Postcode: 6130 AJ
Plaats: Sittard – Geleen
Telefoon: 046-4433839
E-mail: info@topsportlimburg.nl
Website: https://www.topsportlimburg.nl
Bezoekadres: Milaanstraat 120, Sittard

Ook voor alle andere sporters (op niveau) zonder topsportpas hanteren wij aantrekkelijke tarieven, voordelige abonnementen en voordeelkaarten die sportverzorging en/of coaching op regelmatige basis mogelijk maken.

NB: Topsport Limburg is op dit moment in ontwikkeling en beraadt zich over een nieuwe opzet. Zodra hierover meer bekend is, zullen wij u op deze en andere plekken nader informeren.

Voor meer informatie kunt u momenteel ook contact met ons opnemen… Los van Topsport Limburg zullen wij altijd bekijken hoe we een Topsporter optimaal kunnen ondersteunen.

logo_TL_off_suppl_01_72dpi