Life(style) Coaching

Heeft u het moeilijk bij het maken van bepaalde keuzes in uw leven of om inzicht te krijgen in uw eigen mogelijkheden en moeilijkheden, ontbreekt het u aan daadkracht om u te manifesteren en voor u belangrijke zaken te realiseren? Wilt u er een gezondere levensstijl op na houden, een nieuwe opleiding of carrière nastreven of nu eindelijk van die bepaalde lastige situatie in het leven los komen, maar krijgt u geen grip op uw leven? Verkeert u door omstandigheden in deze snel veranderende maatschappij in een werksituatie die niet meer bij u past en zoekt u een weg om meer voldoening te mogen ervaren in uw werk waarbij u meer in uw eigen kracht staat en u meer kunt betekenen vanuit het hart? Of heeft u moeite op het relationele vlak en kunt u de negatieve ervaringen uit het verleden maar niet loslaten waardoor ze nog steeds een stempel drukken op uw huidige gevoelsleven, met alle onbedoelde en ongewilde complicaties en conflictsituaties van dien?

Is één van de bovenstaande situaties op u van toepassing en heeft u ook moeite om uit een bepaalde situatie of cirkel te raken, en/of moeite om de weg naar uw doel te bereiken?

Dan is life(style) coaching echt iets voor u. Challenge&Care biedt u ondersteuning op maat om dicht bij uw eigen gevoel en uw eigen kern en kracht te komen en snel inzicht te krijgen in uw eigen situatie, moeilijkheden, dilemma’s en alle zaken die daarop in kunnen werken. Samen met u bepalen wij de meest vriendelijke en liefdevolle weg om uw eigen persoonlijke doelen op het gebied van liefde, geluk, familie, gezondheid, beweging, werk (en financiën) en succes te vinden en te bereiken.

De ondersteuning wordt in goed overleg met u geheel afgestemd op uw persoonlijkheid en kan worden aangeboden in de vorm van coachende gesprekken, counseling, een ayurvedische screening van uw levensstijl (waaronder ook voeding), regressies, energiebehandelingen, massages en/of bloesem- en aromatherapie, al naar gelang uw vraag, wensen en interesse. U bent ook van harte welkom samen met uw partner en/of familie.

Er wordt gestreefd naar duidelijkheid, onafhankelijkheid en een snel en effectief resultaat.

Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen om te kijken of dit u aanspreekt en er een klik is, neem dan gerust even contact op. Ik sta u graag te woord.

Lees hier een ervaringsverhaal