Aromatherapie

Een geurende bijdrage voor een goede gezondheid
Aromatherapie is een geneeswijze, gebaseerd op de heilzame en geneeskrachtige werking van essentiële oliën. Essentiële (of etherische) oliën zijn kostbare, plantaardige stoffen uit bloemen en planten die een sterke, aangename geur hebben en een overvloed bezitten aan verschillende eigenschappen.

Effecten van aromatherapie
Mogelijke effecten van aromatherapie kunnen zowel lichamelijk alsook geestelijk zijn.

Je kunt zoal denken aan: activeren, verfrissen, verbetering van de concentratie, stimuleren of juist emotioneel kalmeren, rust geven, harmoniseren, versterking van sensualiteit, reinigen, pijn stillen, herstellen van de spieren of verbeteren van reumatische klachten, ontkramping, lymfedrainage, samentrekken, slaap bevorderen, versterken, centreren, stabiliseren, aarden en nog vele anderen.

Kwaliteit
Er wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën van Primavera Life omdat deze 100% natuurzuiver zijn en worden gewonnen uit ecologische landbouwprojecten.

  • Deze essentiële oliën zijn oorspronkelijk: natuurlijk gelaten en niet veranderd
  • Ze zijn als soort zuiver: d.w.z. ze worden niet met fracties en goedkopere oliën verdund
  • Ze zijn onbewerkt: ze bevatten geen synthetische toevoegingen
  • Ze zijn authentiek: ze bevatten alleen de olie van de aangegeven plant (geen bijmengingen)

Toepassing
Deze oliën worden in de praktijk toegepast als toevoeging bij de diverse massages, maar kunnen ook in een breder spectrum geadviseerd worden. Te denken valt hierbij aan sprays of aromalampen in huis, zelfmassage, inhalatie of wassingen.

Essentiële oliën geven je massage een extra dimensie en een aanvullende werking. De oliën zijn een weldaad voor lichaam en geest werken op dieperliggende niveaus door ter bestrijding van bepaalde klachten en ter bevordering van je gezondheid!

Voor deze toepassingen is de opleiding Aromatherapie (HBO) gevolgd welke geaccrediteerd is door diverse beroepsverenigingen.

Lees hier een ervaringsverhaal...

www.primaveralife.nl