Kennismakingsgesprek

 

Ontdek wat je kunt bereiken!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Dit is wat je ontvangt tijdens dit gesprek:
  1.  Onverdeelde aandacht, objectieve visie
  2.  Gezondheids-/situatie- en probleemanalyse
  3.  Bepaling en afstemming persoonlijke doelen en wensen
  4.  Gezondheids-/leefstijladvies
  5.  Ideale route om je doel(en) te bereiken

Niet niks dus!

 

Een passende route voor elk persoonlijke doel

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek nemen we aandachtig de tijd voor je om je huidige gezondheidssituatie te analyseren en te luisteren naar je (hulp)vraag of gewenste doel.

Op basis daarvan ontvang je van ons een advies en informatie over de voor jou ideale route om je gewenste doel te bereiken. Daarbij zijn er altijd laagdrempelige opties mogelijk, maar ook alternatieven die om meer commitment vragen. Uiteraard vertaalt je commitment zich ook in dito resultaat, al bepaal je de hoogte van de lat zelf.

De best mogelijke zorg (Care) voor jou staat centraal, maar we gaan er dan ook van uit dat je de uitdaging (Challenge) aan gaat proactief te werken aan jouw optimale prestatie en (indien van toepassing) de oorzaak van je klacht op langere termijn. Want alleen als wij als team sámen werken, bereiken we het tripple resultaat, waar wij voor gaan en staan. Daarbij mag je natuurlijk ook óns commitment verwachten.

Uiteindelijk kom je zo tot verbluffende resultaten, keert je klacht niet meer terug ofwel wordt tot een minimaal niveau gereduceerd en creëer je een betere kwaliteit van leven met meer mogelijkheden en geluk voor jezelf, afhankelijk van je situatie en doel.

Dat is ónze Challenge en de Care die jij verdient, we je zo enorm gunnen en waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Je bepaalt dus zelf jouw route met behulp van onze support en advies.

Indien nodig, gewenst en van toepassing, sluiten wij hiermee als vanzelfsprekend complementair en naadloos aan op je lopende, reguliere zorg, Therapeut, Arts of Trainer.

 

Bepaal je eigen tempo en start wanneer jij wil

Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Vervolgens kun je op je eigen tempo starten en plannen wanneer en hoe je maar wilt.

Maak hier je afspraak voor jouw GRATIS kennismakingsgesprek ter waarde van € 98,00.

Voor meer informatie kun je deze site raadplegen of contact met ons opnemen via het contactformulier. Natuurlijk kun je ook even bellen met ons secretariaat via het telefoonnummer 088 – 505 55 50.

Hartegroet,
Challenge&Care