Kennismakingsconsult

 

Ontdek wat je kunt bereiken en wij voor je kunnen betekenen!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsconsult.

 

Dit is wat je omtvangt tijdens dit consult:
  1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek, onverdeelde aandacht
  2.  Gezondheids-//situatie- en probleemanalyse
  3. Afstemming persoonlijke doelen en wensen
  4.  Gezondheids-/leefstijladvies
  5.  Bespreking mogelijkheden om je doelen te bereiken

 

Een passend traject voor jouw persoonlijke doel

Tijdens dit gratis kennismakingsconsult nemen we aandachtig de tijd voor je om je huidige gezondheidssituatie te analyseren en te luisteren naar je (hulp)vraag.

Op basis daarvan ontvang je van ons een advies en informatie over de best passende weg, oftewel het meest geschikte traject, om je gewenste doel te bereiken. Daarbij zijn er al naar gelang je insteek en wensen, altijd laagdrempelige mogelijkheden, maar ook opties die een langer commitment vragen. Uiteraard vertaalt je commitment zich ook in dito resultaat, maar de hoogte van de lat bepaal je zelf. Wij bieden je diverse alternatieven aan, voorzien van een uitgebreide, duidelijke toelichting.

Daarbij staat niet alleen centraal dat je de best mogelijke zorg (Care) ontvangt, maar gaan wij er ook van uit dat je de uitdaging (Challenge) aan gaat proactief te werken aan de oorzaak van je klacht op langere termijn. Want alleen als wij als team sámen werken, bereiken we het beste resultaat. Daarbij kun en mag je natuurlijk ook óns commitment verwachten.

Uiteindelijk kunt je er zo preventief voor zorgen dat je klacht niet meer terug keert ofwel een betere kwaliteit van leven met meer mogelijkheden en geluk creëren.

Dat is ónze Challenge en de Care die jij verdient, we je zo enorm gunnen en waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Dit traject kun je vervolgens zelf naar wens en geheel op maat samenstellen. Indien nodig, gewenst en van toepassing, sluiten wij hiermee complementair aan op je lopende, reguliere zorg.

 

Bepaal je eigen tempo en start wanneer jij wil

Het kennismakingsconsult s geheel vrijblijvend. Vervolgens kun je op je eigen tempo het traject van je wensen starten en plannen wanneer en hoe je maar wilt.

Maak hier je afspraak voor jouw GRATIS kennismakingsconsult ter waarde van € 119,00.

Voor meer informatie kun je deze site raadplegen of contact met ons opnemen via het contactformulier. Natuurlijk kun je ook even bellen met ons secretariaat via het telefoonnummer 088 – 505 55 50.

Met gezonde groet,
Challenge&Care