Kennismakingsgesprek

 

Ontdek wat je kunt bereiken en wij voor je kunnen betekenen!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Dit is wat je ontvangt tijdens dit gesprek:
  1.  Onverdeelde aandacht
  2.  Gezondheids-/situatie- en probleemanalyse
  3.  Bepaling en afstemming persoonlijke doelen en wensen
  4.  Objectieve visie met gezondheids-/leefstijladvies
  5.  Jouw ideale pad om je doel(en) te bereiken

Niet niks dus!

 

Neem alvast een virtueel kijkje in de praktijk:

 

Aandachtig van start naar tripple care

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek neem ik aandachtig de tijd voor je om je huidige gezondheidssituatie te analyseren en te luisteren naar je (hulp)vraag of gewenste doel.

Op basis daarvan ontvang je mijn ongebreidelde mening vergezeld van een objectief advies en informatie over de mogelijke routes om je gewenste doel te bereiken. Daarbij zijn er altijd laagdrempelige opties mogelijk, maar ook alternatieven die om meer commitment vragen. Uiteraard vertaalt je commitment zich ook in dito resultaat, al bepaal je de hoogte van de lat zelf.

Proactief werken aan jouw challenge 

De best mogelijke zorg (Care) voor jou staat centraal. Ik ga ervan uit dat je de uitdaging (Challenge) aan gaat proactief te werken aan jouw optimale gezondheid c.q. prestatie en (indien van toepassing) de oorzaak van je klacht op langere termijn aan te pakken om een duurzaam resultaat te bewerkstelligen. Omdat het kan als wij als team hierin sámen werken. Dan bereiken we het tripple resultaat, waar wij voor gaan en staan. Daarbij mag je natuurlijk ook óns commitment verwachten. Dat is waarschijnlijk een hele andere aanpak en benadering dan je tot nu toe gewend bent.

Waar ons hart sneller van gaat kloppen

Uiteindelijk kom je zo tot de verbluffende resultaten waar je van droomt, keert je klacht niet meer terug ofwel is tot een minimaal niveau gereduceerd en creëer je een betere kwaliteit van leven met meer mogelijkheden en geluk voor jezelf, afhankelijk van je situatie en doel. Hoe dat mogelijk is? Tal van onderzoeken tonen aan dat je zo’n 80-90% van je gezondheid zelf in de hand hebt als je daar actief aan werkt. Wij zijn hierin gespecialiseerd, hebben jarenlange ervaring en reiken jou de tools aan om dit, net als vele anderen die je de afgelopen jaren met succes voorgingen, ook te bereiken en kennen de weg ernaar toe.

Dat is ónze Challenge en de Care die jij verdient, we je zo enorm gunnen en waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Je bepaalt dus zelf jouw route en met behulp van onze support en advies gaan wij maken wij samen deze journey. Als vanzelfsprekend sluiten we waar nodig, versterkend, gewenst en van toepassing complementair en integraal aan op je lopende, reguliere zorg, Therapeut, Arts of Trainer.

 

Bepaal je eigen tempo en start wanneer jij wil

Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Vervolgens kun je op je eigen tempo starten en en jouw journey plannen wanneer en hoe je maar wilt.

 

Kennismakingsgeschenk à € 98 om jou te stimuleren!

Maak hier je afspraak voor jouw GRATIS kennismakingsgesprek ter waarde van € 98,00. Daarmee willen we jou ondersteunen die eerste, vaak moeilijkste, stap te zetten naar jouw optimale gezondheid en resultaat.

Het is tegenwoordig al normaal dat er flinke bedragen in rekening worden gebracht voor kennismakingsgesprekken. Dat houden wij graag zo laagdrempelig en vrijblijvend mogelijk, hetgeen enorm wordt gewaardeerd. In de regel volgt er nagenoeg altijd een vervolgafspraak op, dus wij zijn niet te bang in onze cliënten en relaties te investeren. Dat doen zij tenslotte zelf ook.

Voor meer informatie kun je deze site raadplegen of contact met ons opnemen via het contactformulier. Natuurlijk kun je ook even bellen met ons secretariaat via het telefoonnummer 088 – 505 55 50.

Van harte welkom!
Challenge&Care

Bianca Coenen

Jouw UltraCaring (Ayurveda) Massagetherapeute / Life(style) Challenging Coach / Natural Healer

Bekijk ook zéker alvast even onze klantreviews en succesverhalen van tevreden klanten!