Intakegesprek

 

Ontvang een GRATIS INTAKEGESPREK.

 

Tijdens het intakegesprek doorlopen we samen de volgende stappen:
  1.  Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  2.  Gezondheids-/probleemanalyse
  3.  Bepaling van je wensen en doel(en)
  4.  Advies en samenstellen traject

 

Een passend traject voor jouw persoonlijke doel

Bij het intakegesprek nemen we aandachtig de tijd om je huidige gezondheidssituatie te analyseren en te luisteren naar je (hulp)vraag.

Op basis daarvan ontvang je van ons een advies en informatie over het meest geschikte traject om je gewenste doel te bereiken.

Daarbij staat niet alleen centraal dat je de best mogelijke zorg (Care) ontvangt, maar gaan wij er ook van uit dat je de uitdaging (Challenge) aan gaat proactief te werken aan de oorzaak van je klacht op langere termijn. Want alleen als wij als team sámen werken, bereiken wij het beste resultaat.

Uiteindelijk kunt je er zo preventief voor zorgen dat je klacht niet meer terug keert ofwel een betere kwaliteit van leven met meer mogelijkheden en geluk creëren.

Dat is ónze Challenge en de Care die jij verdient en we je enorm gunnen.

Dit traject kun je vervolgens zelf naar wens en geheel op maat samenstellen. Indien nodig, gewenst en van toepassing, sluiten wij hiermee complementair aan op je lopende, reguliere zorg.

 

Bepaal je eigen tempo en start wanneer jij wil

Het intakegesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend. Vervolgens kun je op je eigen tempo het traject van je wensen starten en plannen wanneer en hoe je maar wilt.

Maak hier je afspraak voor jouw GRATIS INTAKEGESPREK ter waarde van € 150,00.

Voor meer informatie kun je deze site raadplegen of contact met ons opnemen via het contactformulier. Natuurlijk kun je ook even bellen met ons secretariaat via het telefoonnummer 088 – 505 55 50.

Met gezonde groet,
Challenge&Care