(Top)sport Verzorging en Coaching voor je ultieme doel en prestatie.
Sport heeft voor iedereen een persoonlijke en andere betekenis. Maar welke rol sport ook in je leven in neemt, het is voor ons allemaal ontzettend belangrijk. We hebben simpelweg beweging nodig om ons goed te voelen en gezond te blijven. Voor ons is sport zelfs passie. Passie die we graag met jou delen om deze te vermenigvuldigen en elkaar naar “the next level” te brengen. 
Als het sporten door blessures, andere fysieke klachten en/of mentale problemen niet zo gaat zoals je graag zou willen, brengt dat veel frustraties met zich mee. Als NGS erkend Sportmasseuse en Sportcoach voor Limburg Sport zijn we bedreven en ervaren in het ondersteunen van mensen bij hun herstel van eventuele blessures en te zorgen voor preventie daarvan, maar ook in het coachen om tot optimale prestaties te komen.

Voor wat betreft onze ondersteuning kun je naast sportmassage en performance coaching ook denken aan aroma- en bloesemtherapie, energetische therapie, ayurvedische massagetherapie, voedings-, detox-, bewegings- en trainingsadviezen, leefstijl- en voedingsladviezen, life en conflict coaching, maar ook begeleiding op basis van een orthomoleculaire invalshoek, al naar gelang je voorkeuren en wat voor jou tot je beste prestatie brengt.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreken we graag in alle rust en met veel persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een advies voor een traject op maat, waarbij we je verschillende opties aanbieden om je gewenste doel te bereiken.

Meer informatie over onze trajecten, tref je aan op onze aanmeldingspagina.

Maak werk van jouw ultieme prestatie en doel!

Maak HIER direct jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik alvast op de onderstaande diensten voor meer informatie:

 

 

Boek hier JOUW KENNISMAKINGSAFSPRAAK!

 

Wij zijn je graag van dienst. Je bent van harte welkom!