Workshops Bewust Hardlopen

Op vrijdagavond 24 maart en zaterdagochtend 8 april a.s. vinden opnieuw Workshops Bewust Hardlopen plaats voor de beginnende en gevorderde hardloper die het lopen bewust wil ervaren, daarover en over zichzelf meer wil leren en op een gezonde en verantwoorde manier hiermee bezig wil zijn.

Tijdens deze dagen wordt er gewerkt aan looptechniek, houding, ademhaling, bewust zijn, gebruik van energie, in- en ontspanning, opbouw en structuur in de trainingen, een goede warming-up, cooling-down, kortom BEWUST HARDLOPEN. In deze leerzame looptrainingen in de natuur worden de lopers door Peter Gerardts (Atletiektrainer, oud topsporter & NL Coach) in samenwerking met Bianca Coenen (Erkend Sportmasseuse, Therapeute & Coach-Counselor) op professionele en inspirerende wijze mee genomen in deze ontwikkeling.

Instappen op ieder niveau is mogelijk, er is begeleiding en feedback op maat, veel aandacht voor het individu en er wordt samen gewerkt met Atletiekverenigingen waar dat wenselijk is. Wij houden uiteraard rekening met beperkingen, mogelijkheden en klachten. Deze kan men vooraf doorgeven. Dat maakt de trainingen ook geschikt voor mensen die na een periode van inactiviteit, na operaties of blessures of met bijvoorbeeld chronische of burn-out klachten (opnieuw) willen starten met (hard)lopen. De trainingen hebben zowel voor de loper die op eigen initiatief wil gaan lopen als voor de loper in atletiek- en verenigingsverband toegevoegde waarde en worden gegeven in het natuurgebied Annendaalse bossen, gelegen tussen Koningsbosch en Posterholt.

De aankomende workshops vinden plaats op vrijdagvond 24 maart a.s. vanaf 18:30u en op zaterdagochtend 8 april a.s. vanaf 11:00u. De workshops zullen zo’n 1,5 uur duren, maar kunnen een kwartiertje uitlopen, al naar gelang de persoonlijke aandacht die nodig is en de vragen van de deelnemers die gesteld worden. Nadere instructies volgen na aanmelding.

Deelnemen kan middels een mailbericht aan challengecare@ziggo.nl, aanmelding via een PB op FB of het contactformulier op onze site www.challengecare.nl. Na betaling van de kosten van deelname is uw inschrijving definitief en volgt nadere info. De kosten van deze training bedragen € 12,50 p.p. per training, dit bedrag dient vooraf te worden voldaan op rekeningnummer NL38RABO0150675097 op naam van Challenge&Care.

Deze workshops kunnen ook op verzoek van bedrijven op maat worden gegeven ten behoeve van de vitaliteit of als teambuilding activiteit. Hiervoor kunt u zich wenden tot Business en Balance, zie ook www.businessbalance.nl. Voor bedrijven met personeel worden afspraken op maat gemaakt.

Schrijf snel in, want we gaan van start met maximaal 15 deelnemers om iedereen voldoende, individuele aandacht te kunnen geven. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor de start.

We zien u met veel enthousiasme tegemoet en hopen u te ontmoeten om onze passie en ervaring met u te kunnen delen!

Peter Gerardts & Bianca Coenen