Ga je gebukt onder stress, spannings-, overbelastings- of burn-out klachten?
Stress, spannings-, overbelastings- of burn-out klachten maken je leven zoveel zwaarder dan nodig. Het heeft effect op je hele zijn en alles wat je doet. Dagen vallen zwaar en je situatie is afbrekend aan je gezondheid en welzijn.
Gelukkig hebben we een ruime ervaring en achtergrond op dit gebied en kunnen we deze onderschrijven met zéér goede resultaten, zelfs als de klachten al jaren lang aanwezig zijn.

Voor wat betreft onze ondersteuning kun je denken aan aroma- en bloesemtherapie, energetische therapie, massagetherapie, leefstijladviezen, life-, loopbaan en conflict coaching, maar ook begeleiding op basis van een Ayurvedische of Orthomoleculaire invalshoek.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreken we graag in alle rust en met veel persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een advies voor een traject op maat, waarbij we je verschillende opties aanbieden om je gewenste doel te bereiken. Meer informatie over onze trajecten, tref je aan op onze aanmeldingspagina.

 

Blijf niet onnodig met je klachten lopen en maak HIER direct jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik alvast op de onderstaande diensten voor meer informatie:

 

 

Boek hier JOUW KENNISMAKINGSAFSPRAAK!

 

Wij zijn je graag van dienst. Je bent van harte welkom!