Ervaringsverhaal Lienke

“Verlost van mijn pijn en veel kracht en inzichten rijker geworden.”

Het goed functioneren van ons lichaam valt ons vaak niet op, pas bij een ongemak worden we ons meer bewust van het desbetreffende lichaamsdeel. Zodra je verlost bent van een pijn(tje) dan kun je nog wel eens vergeten hoeveel last je hebt gehad.

Zelf heb ik 3 jaar last gehad van een peesplaatontsteking aan mijn voeten. Dan links dan rechts dan allebei. Vooral elke ochtend ervaarde ik veel ongemak. In plaats van fris en fruitig de dag starten begon ik de dag met stramheid en pijn. In deze jaren heb ik meerdere behandelaars hun werk laten doen aan mijn voeten, maar geeneen gaf mij een duurzaam resultaat.

Waarin andere behandelaars 1 specifieke focus hadden heb ik bij Bianca ervaren dat ze mijn klachten vanuit een holistische benadering heeft behandeld. De klachten waren aan mijn voeten maar de oorzaak zat in mijn rug.

Ik was al bekend met de regressietherapie (vanuit aquarius tijdperk) die Bianca ook toepast om blokkades trauma’s en karma’s op te lossen. DE oplossing voor mijn klachten lag in de combinatie tussen het doen van regressies en de energetische massages van Bianca (met heerlijke passende oliën).

Het is daadwerkelijk echt een talent hoe Bianca een reis kan maken over mijn lichaam en onderweg blokkades niet alleen kan vinden maar ook kan benoemen welke emoties daar lagen opgeslagen.

Van sommige thema’s had ik het emotionele stuk al opgeruimd met regressies en was de energetische zwaarte eraf. Wat er dan gebeurde was heel bijzonder, Bianca voelt de blokkade, masseert het, benoemd het, en doordat ik het herken kon ik juist op deze manier in het moment ook in combinatie met de handen van Bianca de lichamelijke belasting loslaten. Vervolgens voelt Bianca meteen dat de blokkade opgelost is vanuit mijn lichaam (en ik natuurlijk ook).

Soms kwam Bianca een blokkade tegen die eerst een emotionele opschoning nodig had voordat het mijn lichaam kon verlaten. Het is heel knap en zuiver van haar dat ze zich op dat moment ook niet verder gaat infiltreren op dit gebied maar open en eerlijk aangeeft dat ze daar op dat moment niet bij kan vanwege de emotionele belasting. Door later een regressie te doen en de emoties op te ruimen gaf ik daarmee Bianca toegang om de volgende keer wel op die plek aan de slag te kunnen gaan. Zelf moeten we ook verantwoordelijkheid nemen voor onze gezondheid en welzijn. We kunnen niet alleen onze problemen op laten lossen door een ander.

Regressie voor massage > massage > regressie na massage. Na een aantal keer herhalen van deze krachtige combinatie van behandelingen ben ik verlost van mijn pijn en veel kracht en inzichten rijker geworden. Mijn spirituele puzzelstukjes vielen bij de laatste behandeling bij Bianca als een heldere overzichtelijk puzzel in elkaar.

Bianca kan als geen ander zo goed een combinatie realiseren tussen een probleem emotioneel en fysiek aan te pakken. Het is zo belangrijk dat we onze klachten ook zo kunnen bekijken want als we een emotie niet oplossen gaat het vast zitten in ons lichaam, en als ons lichaam een ongemak laat merken heeft dit emotioneel iets te vertellen.

Bianca heeft echt een talent. Hoe je het precies doet, dat hoef ik niet te begrijpen, want het is jouw talent en heeft mij enorm ontlast. Bedankt!

Lienke

 

Meer weten? Kennis maken?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend online, telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek, of boek direct een behandeling, via de onderstaande link

Bekijk bij interesse ook eens onze reviews!

 

Van harte welkom!

Met hartelijke groet,

Bianca Coenen

UltraCaring Massagetherapist / Life(style) Challenging Coach / Natural Healer

 

BOEK HIER JOUW AFSPRAAK!

.

Lees hier nog een ervaringsverhaal...

.

.