Ervaringsverhaal Bewust Hardlopen

“Ik voel me iedere week bewuster in het leven staan. Dit heeft effect op mijn leven, gezin, kinderen, werk, mijn onderneming en andere mensen”…

Een práchtig ervaringsverhaal van een anonieme deelnemer aan één van onze Worskhops Bewust Hardlopen, dat wij na afloop mochten ontvangen, waarvoor wij dankbaar zijn vanuit het diepst van ons hart en wij met u mogen delen:

“Hoi Bianca en Peter. Wat een geluk dat ik zoveel leer van de Workshop Bewust Hardlopen. Ik voel me iedere week bewuster in het leven staan. Ik sta stil bij het gekibbel van de kinderen. Ik hoor de vogels beter fluiten. Als ik op straat loop, dan ruik ik de parfum van mensen die een eindje voor me lopen. Het stroomt weer. Dit heeft effect op mijn leven, gezin, kinderen, werk, mijn onderneming en andere mensen. Het is geweldig wat jullie doen en hoe jullie in het leven staan. Ik kan jullie niet genoeg bedanken!”

Wat een waardevolle reactie voor ons… Een mooie bevestiging dat onze aanpak precies datgene teweeg brengt wat wij beogen en een inspiratie om verder te gaan om meer mensen te bereiken en te bewegen bewust in het leven te staan en in beweging te komen!

Wilt u meer informatie over de Workshops Bewust Hardlopen? Lees dan meer op onze pagina Bewust Hardlopen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees hier nóg een bijzonder en ontroerend ervaringsverhaal van een andere deelnemer aan de Workshops…