Ervaringsverhaal Bewust Hardlopen
” Ik heb er weer zin in om verder te gaan met mijn leven en dat in te vullen.”

Een mooi ervaringsverhaal van een anonieme deelnemer aan één van onze Worskhops Bewust Hardlopen, dat wij na afloop mochten ontvangen, ons diep heeft geraakt en we met u mogen delen:

“Ik wilde je even laten weten dat ik heel blij ben dat ik naar de workshop ben geweest. Enerzijds om het hardlopen goed aan te leren en bewust ermee bezig te zijn (dankbaar dat jullie die workshops geven en zal vaker komen), maar ook de omgeving heeft me heel veel gedaan. Ook al heb je een klein bosje bij ons in de buurt, dat voelt echt niet hetzelfde als deze plek bij de Annendaalse bossen. Die heeft heel veel voor me gedaan vandaag. Enerzijds even letterlijk uit alle problemen zijn en met iets anders bezig te zijn samen met anderen maar toch ook weer alleen op een bepaalde manier, dat vond ik wel heel prettig. Maar de omgeving heeft ook meegeholpen in het helingsproces.

 Ik zat zo vast en wist het gewoon niet meer de laatste tijd hoe ik alles moest doen, was gewoon de weg kwijt en wist het allemaal niet meer hoe, ook niet hoe ik verder moest. Daardoor miste ik ook mijn motivatie, alles voelde donker en wist niet hoe ik eruit moest komen. Ik redde me wel op zich maar ik ging wel achteruit. Dat zie ik nu achteraf heel duidelijk. De bossen hebben ervoor gezorgd dat ik me nu weer voel als een paar weken geleden toen ik me helemaal geweldig voelde. Het heeft me kracht gegeven, rust, voel me weer zelfverzekerder, en kan weer het positieve zien. Het was toch donkerder dan ik gedacht had de laatste tijd, maar voelt alsof er nu een last weg is. Nu voel en zie ik dat pas echt zo duidelijk. Ik heb er nu weer zin in, voel me echt stukken beter. Ik heb er weer zin in om verder te gaan met mijn leven en dat in te vullen.”

Voor ons weer een motivatie verder te gaan om meer mensen te bereiken en te bewegen bewust in beweging te komen!

Wilt u meer informatie over de Workshops Bewust Hardlopen? Lees dan meer op onze pagina Bewust Hardlopen of neem vrijblijvend contact met ons op.