Dornmethode & Breuβmassage

De Dorn- & Breuβmethode is een veel toegepaste en succesvolle milde wervelcorrectie gecombineerd met een massage voor regeneratie van de wervelkolom.

De dornmethode is een eenvoudige, zeer vriendelijke en zachte wervelcorrectie die mensen met wervel- en gewrichtsklachten pijnvrij kan maken, ook al zijn deze klachten reeds jaren aanwezig. Hierbij worden geen medicamenten, injecties of instrumenten gebruikt. Alle gewrichten (dus niet alleen de rug) en wervels worden onderzocht en indien nodig door gebruik te maken van simpele begeleide bewegingen op milde wijze gecorrigeerd.

Breuβmassage

Deze zachte tussenwervelmassage laat zich goed met de Dornmethode combineren, maar kan ook prima los daarvan worden toegepast bij bijvoorbeeld tussenwervelproblemen zoals spit of voor fibromyalgiepatiënten. Dit soort klachten worden hiermee pijnvrij en gemakkelijk behandeld.

De massage wordt toegepast op basis van 100% natuurlijke en biologische Johannesolie (ook wel: Sint Janskruidolie), waarbij uiteraard de contra-indicaties van deze olie niet uit het oog worden verloren. Johannesolie heeft de werking dat de tussenwervelschijven hiervan weer dikker worden en kunnen uitzetten, zachter en elastisch worden. Het zorgt voor een verbetering van de conditie van de tussen-wervelschijven en de mogelijkheid om de wervelkolom weer te laten strekken, noodzakelijk voor de totale wervel- en rugproblematiek. Het kan de oplossing zijn voor vele problemen in het bewegingsapparaat, in het bijzonder in het heiligbeengebied.

De Breuβmassage is tevens een fijngevoelige, sterk energetische rugmassage, welke een slaapbevorderende werking heeft en een positief effect op lichamelijke en energetische blokkades in het lichaam. Het is een en bijzonder prettige massage om te ondergaan.

De Dorn- en Breuβmethode gaat ervan uit dat “versleten” tussenwervelschijven niet bestaan, alleen gedegenereerde. Men is ervan overtuigd dat regenereren (=herstel) mogelijk is.

Bijzondere resultaten kan men creëren bij:

Beenlengteverschil, bekkeninstabiliteit, bekkenscheefstand, blaasontsteking, kyfose, lordose, scoliose, hoofdpijn(en)/migraine, schouder, rug- en voetklachten en vele andere klachten van het bewegingsapparaat en de interne organen.

Lees hier een ervaringsverhaal

Lees hier nog een ervaringsverhaal

Lees hier nog een ander ervaringsverhaal