Heb je de diagnose kanker ontvangen?
Als je de diagnose kanker ontvangt, gaat dat gepaard met veel emoties, stress, spanning en onzekerheid. De wereld om je heen draait door, terwijl veel van wat vertrouwd is weg valt en jij je volledig op je herstel wil richten. 
Dan kun je alle hulp en steun gebruiken en is het belangrijk dat je precies de juiste zorg en begeleiding ontvangt. Quality tijd en liefdevolle aandacht voor jezelf, deskundigheid, betrouwbaarheid, steun en/of een goed gesprek, maken dan echt het verschil.

Ik ben gespecialiseerd in het masseren en ondersteunen van mensen met de ziekte kanker en heb daarin een ruime ervaring. Daarvoor heb ik de de Specialisatie Opleiding (HBO) voor Professionele Masseurs gevolgd en ben aangesloten bij het Kwaliteitsregister van het Netwerk voor Massage bij Kanker en de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO). Daarnaast ben ik tevens aangesloten bij OncoNetEcht, een eerstelijns multidisciplinair oncologie centrum. Wij zijn zorg- en hulpverleners met grote passie voor ons vak en kunnen je als team ondersteunen op elk gewenst gebied.

Je kunt bij ons terecht voor zowel curatieve therapie, als palliatieve zorg. Verder ben ik ervaringsdeskundige en kan je tevens als Loopbaan- en Life(style) Coach bijstaan in je re-integratie-, outplacement en/of verwerkingsproces.

Ten aanzien van de steun kun je denken aan oncologiemassage, coaching bij kanker, leefstijladviezen en natuurgeneeskunde, waaronder ook voedings-, suppletie- en detoxadvies op basis van een reguliere, Ayurvedische of Orthomoleculaire invalshoek. Jij bepaalt zelf welke accenten je daarin legt en welke keuzes je maakt. Jouw behoeften en wensen zijn voor mij altijd leidend.

Afhankelijk van je verzekering en daaraan gekoppelde polisvoorwaarden worden consulten, behandelingen en/of massages bij Challenge&Care vergoed door je zorgverzekeraar.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreek ik graag in alle rust en met persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een vrijblijvend advies op maat, waarbij je uit verschillende opties kunt kiezen om je gewenste doel te bereiken.

Kijk voor meer informatie op deze pagina

We zijn je graag tot steun, samen sterker!

Maak HIER direct jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik alvast op de onderstaande diensten voor meer informatie:

 

Massage bij kanker is ondersteunend bij je reguliere behandelingen.

 

Boek hier JOUW KENNISMAKINGSAFSPRAAK!

 

Je bent van harte welkom!

 

Challenge&Care is als Life(style)- ,Vitaliteits, Re-integratie en Outplacement Coach ingeschreven bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en heeft ook zakelijk een gedegen achtergrond, ervaring en sterk netwerk om op terug te vallen en mee samen te werken.

Lees via deze link een ervaringsverhaal van massage bij kanker en kanker op de werkplek van een van onze cliënten:

Ervaringsverhaal Massage bij Kanker – Kanker op de Werkplek

 

                     

 

Met warme groet,

Bianca Coenen

Oncologiemasseuse, Life(style) Coach bij kanker

 

Infolinks:

MASSAGEBIJKANKER

NETWERK MASSAGE BIJ KANKER

GENEZEND VERMOGEN

ONCONETECHT 

BORSTKANKER – PROVINCIE LIMBURG

NOBCO