Heb je de diagnose kanker ontvangen?
De diagnose kanker ontvangen, gaat gepaard met veel emoties, stress, spanning en onzekerheid. De wereld om je heen draait gewoon door, terwijl jij je volledig op je herstel wil richten en wat vertrouwd is, valt vaak weg.
Je kunt alle hulp en steun gebruiken. Het is dan belangrijk dat je precies de juiste zorg en begeleiding ontvangt. Een quality moment, tijd en liefdevolle aandacht voor jezelf, deskundigheid, betrouwbaarheid en/of een goed gesprek, maken dan echt het verschil.

Ik ben gespecialiseerd in het masseren en ondersteunen van mensen met de ziekte kanker en heb daarin een ruime ervaring. Daarvoor heb ik de de Specialisatie Opleiding (HBO) voor Professionele Masseurs gevolgd en ben aangesloten bij het Kwaliteitsregister van het Netwerk voor Massage bij Kanker en de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO). Daarnaast ben ik tevens aangesloten bij OncoNet Echt, een eerstelijns multidisciplinair oncologie centrum. Wij zijn zorg- en hulpverleners met grote passie voor ons vak en kunnen je als team ondersteunen op elk gewenst gebied.

Je kunt bij ons terecht voor zowel curatieve therapie, als palliatieve zorg. Verder ben ik ervaringsdeskundige en kan je tevens als Loopbaan- en Life Coach bijstaan in je re-integratie-, outplacement en/of verwerkingsproces.

Ten aanzien van de steun kun je denken aan oncologiemassage, coaching bij kanker, leefstijladviezen en natuurgeneeskunde, waaronder ook voedings-, suppletie- en detoxadvies en op basis van een Ayurvedische of Orthomoleculaire invalshoek. Jij bepaalt zelf welke accenten je daarin legt. Jouw behoeften en wensen zijn daarbij voor mij bepalend.

Afhankelijk van je verzekering en daaraan gekoppelde polisvoorwaarden worden consulten, behandelingen en/of massages bij Challenge&Care vergoed door je zorgverzekeraar.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreek ik graag in alle rust en met persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een vrijblijvend advies op maat, waarbij je uit verschillende opties kunt kiezen om je gewenste doel te bereiken.

 

We zijn je graag tot steun, samen sterker!

Maak HIER direct jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik alvast op de onderstaande diensten voor meer informatie:

 

Massage bij kanker is ondersteunend bij je reguliere behandelingen.

 

Boek hier JOUW KENNISMAKINGSAFSPRAAK!

 

Je bent van harte welkom!

 

Challenge&Care is als Business-, Personal- en Vitaliteits Coach ingeschreven bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en heeft ook zakelijk een gedegen achtergrond, ervaring en sterk netwerk om op terug te vallen en mee samen te werken.

Lees via deze link een ervaringsverhaal van massage bij kanker en kanker op de werkplek van een van onze cliënten:

Ervaringsverhaal Massage bij Kanker – Kanker op de Werkplek

  Logo-Lid-van-NMbK klein

 

 

 

 

Met warme groet,

Bianca Coenen

Oncologiemasseuse, Life(style) Coach bij kanker

 

Infolinks:

www.massagebijkanker.nl

https://www.massagebijkanker.nl/netwerk-massage-bij-kanker/

https://genezendvermogen.nl/kennisbank/

www.borstkanker.nl/provincie_limburg

https://www.nobco.nl/