Heb je de diagnose kanker ontvangen?
Als je te horen krijgt, dat je de ziekte kanker hebt, gaat dat gepaard met veel emoties, stress, spanning en onzekerheid. Dat, terwijl de wereld om je heen gewoon doordraait en je je volledig op je herstel wil richten.
In zo’n situatie kun je alle hulp en ondersteuning gebruiken en is het daarbij cruciaal dat je precies de juiste zorg en begeleiding ontvangt. Een quality moment, tijd en liefdevolle aandacht voor jezelf, deskundigheid, betrouwbaarheid en/of een goed gesprek, maken dan echt het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het masseren, coachen en begeleiden van mensen met de ziekte kanker en hebben daarin een ruime ervaring. Daarvoor hebben we de Specialisatie Opleiding (HBO) voor Professionele Masseurs gevolgd en zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister van het Netwerk voor Massage bij Kanker en de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO). Daarnaast zijn we ervaringsdeskundige. Je kunt bij ons terecht voor zowel curatieve therapie, als palliatieve zorg en kunnen je tevens als Loopbaan- en Life Coach bijstaan in je re-integratie- en verwerkingsproces.

Ten aanzien van onze ondersteuning kun je denken aan oncologiemassage, coaching bij kanker, leefstijladviezen en natuurgeneeskunde, waaronder ook voedings-, suppletie0- en detoxadvies en op basis van een Ayurvedische of Orthomoleculaire invalshoek.

Afhankelijk van je verzekering en daaraan gekoppelde polisvoorwaarden worden consulten, behandelingen en/of massages bij Challenge&Care vergoed door zorgverzekeraars.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreken we graag in alle rust en met persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een advies voor een traject op maat, waarbij we je verschillende opties aanbieden om je gewenste doel te bereiken. Meer informatie over onze trajecten, tref je aan op onze aanmeldingspagina.

 

Je hoeft het niet alleen te dragen, samen sta je sterker!

Maak HIER direct jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik alvast op de onderstaande diensten voor meer informatie:

 

 

Boek hier JOUW KENNISMAKINGSAFSPRAAK!

 

Wij zijn je graag van dienst. Je bent van harte welkom!