Heb je de diagnose kanker ontvangen?
Te horen krijgen dat je de ziekte kanker hebt, gaat gepaard met veel emoties, stress, spanning en onzekerheid. Dat, terwijl de dagelijkse beslommeringen aandacht vragen en je je volledig op je herstel wil richten. In jouw situatie kun je alle hulp en ondersteuning gebruiken. Een quality moment, tijd en liefdevolle aandacht voor jezelf, maken dan enorm het verschil.

Wij zijn gespecialiseerd in het masseren, coachen en begeleiden van mensen met de ziekte kanker en hebben daarin een ruime ervaring. Daarvoor hebben we de Specialisatie Opleiding (HBO) voor Professionele Masseurs gevolgd en zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister van het Netwerk voor Massage bij Kanker en de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO), maar we zijn ook ervaringsdeskundige. We kunnen je hiermee niet alleen op het gebied van curatieve therapie, maar ook bij de palliatieve zorg ondersteunen en je tevens als Loopbaan- en Life Coach bijstaan in je re-integratie- en verwerkingsproces.

Ten aanzien van onze ondersteuning kun je denken aan oncologiemassage, coaching bij kanker, leefstijladviezen, maar ook voedings- en detoxadvies en het van binnen uit ondersteunen op basis van een Ayurvedische of Orthomoleculaire invalshoek.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreken we graag in alle rust en met veel persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een advies voor een traject op maat, waarbij we je verschillende opties aanbieden om je gewenste doel te bereiken. Meer informatie over onze trajecten, tref je aan op onze aanmeldingspagina.

 

Je hoeft het niet alleen te dragen, samen sta je sterker!

Maak HIER direct jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik alvast op de onderstaande diensten voor meer informatie:

 

 

Boek hier JOUW KENNISMAKINGSAFSPRAAK!

 

Wij zijn je graag van dienst. Je bent van harte welkom!