Wilt u uw sportprestaties verbeteren?

Indien u uw sportprestaties wilt verbeteren, een klacht of blessure heeft die sportverzorging nodig heeft of advies en voorlichting wilt ontvangen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn door Topsport Limburg als Topsport Masseuse en Topsport Coach geselecteerd en hebben niet alleen zelf een ruime ervaring in de sport, maar zijn ook zeer actief in de sport en hebben jaren lang ervaring in het verzorgen, begeleiden en adviseren van sporters op de meest uiteenlopende vlakken. Jaarlijks volgen wij ook steevast inspirerende workshops om onze kennis niet alleen op peil te houden, maar vooral ook onszelf uit te blijven dagen om tot de beste prestaties te komen en ook u te kunnen laten excelleren.

Natuurlijk passen wij deze visie en dienstverlening ook met veel plezier en enthousiasme toe bij amateursporters en met mensen met bijvoorbeeld chronische klachten of herstellende na een zwangerschap, ziekte of andere inactiviteit.

Samen met u bespreken wij uw mogelijkheden en stemmen uw persoonlijke wensen af.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik op de onderstaande diensten voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst.