Wat heeft 2024 voor jou in petto?

Welke uitdagingen komen er in 2024 op je af, wat kun je op het persoonlijke vlak verwachten en hoe transformeer je dit alles in positieve energie en krachtige manifestatie?

In dit blog deel ik mijn inzichten vanuit de numerologie en persoonlijk intunen op de energie van 2024 de afgelopen weken met je en geef je mijn persoonlijke tips om het beste uit het nieuwe jaar te halen voor jezelf.

Daadkracht om je dromen te manifesteren

In 2024 zul je meer behoefte aan erkenning ervaren. Je wilt je gedachten en ideeën constructief neerzetten en met kracht veranderen, maar dan wel zonder jezelf daarbij teveel te bewegen of aan te passen. Het is het komende jaar dan ook extra belangrijk goed bij jezelf te blijven.

Dit betekent geconcentreerd denken, geplande activiteiten, focus op je doelen en bewust gebruiken van je energie, maar ook zaken nuchter bekijken, berekenend werken en optimaal benutten van je bekwaamheden.

Een aards jaar van daadkracht dus, waarin je, als je het goed aanpakt, je dromen kunt manifesteren en je ideeën van de afgelopen periode kunt verwezenlijken.

De cliënten en coachees die onlangs bij mij zijn geweest, gaf ik de boodschap al mee. Dit vereist het ontwikkelen van je intellect, goed en sterk, diplomatiek overleg, daadkracht en toch ook spontaan en natuurlijk in je flow tot handelen over gaan. Je bent er klaar voor.

Belangrijk is hierbij na het roerige jaar 2023 nu je harmonie en balans te herstellen en behouden, gebruik makend van al je talenten en vaardigheden. Dit levert je succes op, hetgeen leidt tot meer vertrouwen in je eigen mogelijkheden. Love it!

Kortom: het jaar 2024 is perfect om op je doelen af te stevenen. Neem regie!

NOTE TO SELF
Laat je door je succes zeker niet door ijdelheid overweldigen om tot je ultieme prestatie te komen. Blijf gegrond en verbind je geest en psyche met elkaar. Neem een coach in de arm om het optimale uit jezelf te halen dit jaar. Dit gaat zichzelf met zekerheid vertalen in de beste versie van jezelf en daarmee in goede resultaten. De grote uitdaging dit jaar is namelijk aan jezelf te werken, bij jezelf te blijven en je niet te laten beïnvloeden en afleiden om jouw doelen en missie te bereiken.

Het contrast van tegenpolen

In 2024 gaan we ook het contrast van tegenpolen ervaren, nog meer dan het afgelopen jaar al zicht- en voelbaar was. Daarmee bedoel ik bijvoorbeeld het contrast van de materiële welstand ten opzichte van de mensen in de armste geestesgesteldheid in de wereld, die zich moeilijk kunnen verdedigen omdat hen helaas de begaafdheid daartoe ontbreekt. Ook het gevoel van erbuiten staan speelt (mede daardoor) meer dan tevoren. Mensen kunnen de eenzaamste verlatenheid, melancholie, remmingen en zwakte ervaren. In de volksmond wordt gezegd dat het lot zijn lievelingen het meeste straft. Dit vraagt om voldoende tegenwicht het komende jaar.

Een groot beroep op de zorgsector

Hierdoor wordt dan ook weer een groot beroep gedaan op de zorgsector, healers en coaches onder ons. Dit is dan ook een oproep aan hen om je hierop goed voor te bereiden en extra voor jezelf te zorgen.

Veel denk- en zielewerk richting wederopbouw

De energie van 2024 brengt veel denken en psychisch bezig zijn met zich mee. Als je hier al erg gevoelig voor bent, loop je het risico de balans te verliezen. We worden daarnaast gedwongen met materieel bezit bezig te zijn. Dit is niet alleen maar negatief, want het is dé manier om uit de crisis te komen. We zagen eerder dat dit heeft gewerkt. Denk daarbij ook aan de wederopbouw na de oorlog en probeer dit zo te zien. Ik zie er zelf grote kracht in, mits juist opgepakt en toegepast.

Het denken verbindt zich tevens met de psyche. Dit kan leiden tot ontevreden gedrag en minder levenslust als doelen niet gehaald en onbereikbaar blijken, mede door onvoldoende bewustzijnsontwikkeling, het niet bij jezelf kunnen blijven of ondoordacht handelen. Daardoor laat als vanzelf ook de vitaliteit na.

Kortom: dit jaar kan je naar hogere bergen, maar ook diepe afgronden leiden. In de vertwijfeling ligt echter juist de grootste kracht en groei verborgen, die invloed zal hebben op je omgeving. Trek je het naar je toe, dan doe je er je voordeel mee en kun je absoluut impact en het verschil maken.

NOTE TO SELF
Het jaar 2024 roept je op om aan jezelf te werken. Grondige zelfobservatie, doorgronding en ordening is nodig om tot meer zuiverheid in je ziel te komen, niet onduidelijk bezig te zijn met mystieke zaken en zéker niet je ogen te sluiten voor hogere doelen en jouw persoonlijke, hogere menselijke plichten. De nadruk wordt op het ik gelegd. Werk aan de winkel dus! Je ontwikkeling wordt geprikkeld, je ziel wordt uitgedaagd om tot grootse hoogtes te stijgen. Dit geeft jou de mogelijkheid de hoogste zielsharmonie te ervaren.

Gevoeligheid en emoties

Emoties spelen in 2024 een gróte rol. Het is een jaar bij uitstek waarbij het belangrijk is je gevoel in alle zuiverheid te volgen en je gevoeligheid verder te ontwikkelen. Je kunt daardoor rusteloos zijn, maar met impulsieve kracht, gedreven door hartstocht. Je kunt je hierin ook niet begrepen voelen en behoefte hebben jezelf terug te trekken en daarbij gekrenkt in zelfmedelijden belanden.

NOTE TO SELF
Blijf zuiver je gevoel volgen en blijf verbinden!

Spiritual message

Het jaar 2024 brengt je een paradoxale harde wil die er niet om liegt en zich niet laat negeren, maar als je de juiste keuzes maakt, de levenskracht om je doelen te realiseren. Dat luistert dit jaar heel nauw.

Ben je een heler of zorgverlener? Dan wordt er een sterk beroep op je gedaan om anderen te helpen, maar je kunt zelf nauwelijks op hulp rekenen. Dit is echter helemaal de bedoeling en je bent er klaar voor. Je mag namelijk daardoor nog meer leren vertrouwen en bouwen op hogere krachten en hogere leiding. Het geeft ook hogere verplichtingen, maar als je je uitdagingen aankijkt en je ware authenticiteit niet verloochent, mag je de lang verwachte universele mensenliefde, ontvangen en omarmen, waarbij je ook de krachten van de engelen kunt ervaren, hetgeen je zal vervullen met innige dankbaarheid en geluk.

NOTE TO SELF
In 2024 is er maar één weg en dat is de goede! Verloochen jezelf dus niet, maar baan de weg vrij naar jouw authentieke zelf, je levensmissie, je spiritualiteit, volg je hart, ontwikkel en manifesteer jezelf dit jaar. Alleen zo kun je het geluk daadwerkelijk vinden en er zijn en staan voor anderen. Je zult de spirituele support ontvangen die je nodig hebt.

PLEASE BE AWARE!

Pas dit jaar extra op voor ongelukken, verwondingen en gewenning aan medicatie. Op het fysieke vlak staat het jaar in het teken van huidziektes en vraagt het meer oog en aandacht voor voeding en lichaam, spijsvertering, knieën, keel, schildklier, tanden en nekklachten.

Soulmessage

Als je bereid bent aan jezelf te werken en je uitdagingen aan te kijken, je blokkades op te ruimen en goed voor jezelf zorgt, je de moed hebt om je te richten op je persoonlijke levensdoelen en jezelf te ontwikkelen op het emotionele en spirituele vlak, daarnaast het werk wil doen dat hiervoor in praktische zin nodig is, dan heb je dit jaar de kans om flínke én serieuze stappen te zetten op zowel het persoonlijke, zakelijke én het financiële vlak!

NOTE TO SELF
Als je je emoties weg blijft stoppen, taken en doelen voor je uit blijft schuiven, geen regie neemt over je (gevoels)leven en je innerlijke leiding daarin niet wenst te volgen, dan kun je eerder veel tegenwerking en weerstand dan overvloed, geluk, gezondheid en rijkdom op alle mogelijke vlakken verwachten.

Jouw persoonlijke numerologie voor 2024!

Wil je na het lezen van deze algemene soulmessage voor 2024 een numerologisch consult op maat voor jezelf ontvangen voor 2024, om te weten te komen wat jouw persoonlijke aandachts- en leerpunten zijn voor het jaar 2024? Dan kan dat. Klik op deze link voor meer info!

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken voor een door jou gewenste massage, (huid)advies en behandeling, regressie of gratis kennismakingsgesprek? Dan kan dat via deze LINK!.

Gezellig aan je voeding & lifestyle werken?

En/of wil je gezellig met ons aan jouw ideale voeding, leefstijl en gezondheid werken? Dan kan dat op een práchtig, mooie manier via de Mini Course Ayurveda vanaf januari 2024! Meer info tref je aan via deze LINK!

Je bent meer dan welkom en ik sta al te popelen om jou met hart en ziel te ondersteunen op je pad naar een optimale gezondheid, geluk en zelfontplooiing in 2024!

KEYWORDS 2024

Tot slot een kleine samenvatting van 2024 in sterke keywords:

Noodzakelijk denken, noodzakelijk bezinnen. Gefixeerde opmerkzaamheid. Positief, maar zwaar. Zwaarmoedigheid. Ervaringen uit gedwongen leed. Kracht uit erkenning. Vergeestelijking. Bergen verzetten. Nadelen ondervinden. Bevoorrecht worden. Daadwerkelijk doen. Concentratie. Gevoelsdwang. Beproevingen. Nuchter. Gehoorzaam. Plichtsbesef. Volharding. Zich uitgesloten voelen. Kritisch. Zelfbewustzijn. Gedegen.

Met liefdevolle groet,

Namaskar,

Bianca Coenen

Life(style)Challenging Coach / Natural Healer

Challenge&Care

 

Bronnen: De Bron – Rheden, Challenge&Care, de bron – the universe & guardian angels