LakShmi Holistic Skincare

Schoonheid is een uiterlijke weerspiegeling van innerlijke balans en harmonie volgens de Ayurveda. Tegelijkertijd geeft het je ook een goed gevoel van binnen als je er goed uit ziet. De juiste huidverzorging is daarbij onmisbaar.

Als geselecteerde LakShmi professional zijn we gespecialiseerd in het toepassen van holistische principes en technieken, om de gezondheid, natuurlijke schoonheid en het welzijn te bevorderen en geven je daarover graag een bij jouw persoonlijke constitutietype en gezondheidssituatie passend advies.

LakShmi biedt natuurlijke (zoveel mogelijk biologische) ingrediënten, zoals kruiden, oliën en andere plantaardige stoffen, om het lichaam en de huid te voeden, reinigen en verjongen. Daarbij vergeten we ook de impact op moeder aarde niet en werken daarom uitsluitend met duurzame, eerlijke producten die in lijn zijn met onze visie, vrij zijn van schadelijke stoffen en in harmonie met de natuur.

Uiteraard geven we je daarnaast en boven alles ook graag advies over je voeding, leefstijl en het behouden van een evenwichtige gezondheid volgens de principes van Ayurveda.

Bestel jouw ideale, gezonde (huid)verzorgingsproducten met de onderstaande unieke bestelcode en start alvast met je thuisritueel en selfcare!

Bestellingen boven € 100 worden gratis verzonden door Lakshmi en voor bestellingen boven € 50 ontvang je bij bestelling met deze bestelcode en je aankoopbewijs € 5 KORTING op je volgende bezoek aan onze praktijk!

BESTELCODE: ChallengeCare

KLIK OP HET ONDERSTAANDE LOGO OM DIRECT TE BESTELLEN!


PS: Kom naar onze praktijk voor een persoonlijk huid- en gezondheidsadvies, afgestemd op je persoonlijke constitutie, wensen en/of klachtenbeeld. Ook in de praktijk tref je de Lakshmi producten aan en kun je indien gewenst ondersteunend een speciale, op jou afgestemde gezichts- of lichaamsbehandeling genieten. Maak hier alvast jouw afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met huidanalyse!

 

Bianca bij trainingsdag Lakshmi België

Doe hier alvast gratis je doshatest!