Vitaliteitstrajecten

Vitaliteit als tool

Je gezondheid is onbetaalbaar. Niet kunnen werken of niet optimaal functioneren geeft veel stress en brengt frustraties, zorgen, verdriet, verlies van kwaliteit, klanten en torenhoge kosten met zich mee.
De kracht en waarde van vitaliteit als tool wordt helaas nog te vaak onderschat en te weinig ingezet. De vitaliteit van jou als ondernemer, werkgever en/of van je werknemers is de basis voor welke prestatie dan ook. Interesse tonen en investeren in het welzijn en de gezondheid van jezelf als ondernemer, werkgever of je personeel, is de beste investering die je kunt doen.
Jammer genoeg is er in veel organisaties nog weinig aandacht voor het onderwerp vitaliteit en is het niet zelden in een vergeten contract vastgelegd of aan een medewerker toebedeeld als nevenfunctie. Als ondernemer gun je het jezelf niet, kom je er niet aan toe of is het niet eens op je prioriteitenlijst opgenomen.
Optimale prestaties
Jij bent echter de basis voor jouw succes. Je werknemers zijn je kapitaal. Door vitaliteit centraal te stellen in je leven en organisatie, kom je tot optimale prestaties. En zeg nou eerlijk… Wat is een mooier gebaar richting je werknemers, dan te investeren in hun vitaliteit? Welke boodschap komt beter binnen dan uit te spreken dat hun welzijn voor jou belangrijk is en een vitaliteitstraject naar wens aan te bieden?
Meer Succes en minder ziekteverzuim
Het zal niet alleen het geluk en de prestaties van jou en/of je team regelrecht ten goede komen en daarmee bijdragen aan het succes van je onderneming, maar ook de motivatie en creativiteit van jou en je team vergroten en tegelijkertijd het ziekteverzuim drastisch terug dringen. Kortom, een investering in vitaliteit wordt met zekerheid op alle mogelijke fronten dubbel en dwars terug verdiend!
Vitaliteitstrajecten

Ten aanzien van onze vitaliteitstrajecten kun je denken aan (een combinatie van) massagetherapie, bewegings- en leefstijladviezen en coaching, maar ook outplacement- en re-integratiebegeleiding en persoonlijke ontwikkeltrajecten.

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreken we graag met veel persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een advies voor een traject op maat, waarbij we je verschillende opties aanbieden om je gewenste doel te bereiken. Meer informatie over onze trajecten, tref je aan op onze aanmeldingspagina

Duurzaamheid en vitaliteit voor werkgevers

Uiteraard stemmen we met werkgevers vooraf de mogelijkheden en wensen af. Maatwerk is mogelijk en levert vaak het beste resultaat op. We denken graag met onze achtergrond en expertise mee in het duurzaamheids- en vitaliteitsbeleid van je organisatie.

 

Zet de vitaliteit van jezelf of je organisatie gelijk op de agenda!

Maak HIER direct eenafspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik alvast op de onderstaande diensten voor meer informatie:

 

 

Maak hier JE KENNISMAKINGSAFSPRAAK!

 

Wij zijn je graag van dienst. Je bent meer dan welkom!