Ervaringsverhaal van Wim

“Sinds een tijdje kom ik al bij Challenge&Care. Ik kon mijn werk als zelfstandige in de bouw niet meer uitvoeren in verband met een nekhernia. Eerder was ik ook al geopereerd aan een hernia in de onderrug en had ik met enige regelmaat last van een tennisarm. Door een familielid werd ik gewezen op het bestaan van Bianca Coenen haar bedrijf en de goede resultaten die ze behaalt met haar behandelingen. Aangezien ik al een tijdje fysiotherapie kreeg die niet hielp heb ik gebeld en een afspraak gemaakt. In het begin had ik twee keer in de week een behandeling die bestond uit aromamassages, chakratransformatie en regressie. Toen het beter ging werden de behandelingen minder. Ik kan nu mijn werk weer uitvoeren en voel me psychisch beter dan voorheen. Ik kan nu beter mijn lichamelijke grenzen aangeven en ben mijn leefwijze aan het veranderen. Ik merk dat bepaalde gedragspatronen ook aan het veranderen zijn en dit heeft tegelijkertijd een positief effect op mijn relatie. Door het zware werk in de bouw ga ik nu één keer in de maand voor een behandeling naar Bianca voor “onderhoud”. Ze heeft me super geholpen en ik ben dankbaar dat ze op mijn weg gekomen is. Een echte aanrader!”