Ervaringsverhaal van Nathalie

Na maandenlang met pijn rondgelopen te hebben, (met medicijnen, steunzolen en Fysiotherapie), kreeg ik via een collega van mijn man het nummer van Bianca Coenen. Op een gegeven moment was de pijn zo erg dat ik mijn handtas nog niet meer over mijn schouder kon verdragen. Toen heb ik haar site eens bekeken en dacht: “Och, baat het niet, schaadt het niet.”

Ik belde haar op en ik had er meteen een goed gevoel over. Ook maakte ze zo snel mogelijk tijd voor mij… Na 1 behandeling had ik geen pijn meer, ECHT ONGELOFELIJK!!! Zo lang mee rondgelopen en niks hielp…en nu meteen na de eerste behandeling had ik geen pijn meer, de pijn was weg…een heerlijk gevoel! Ik wist niet wat me overkwam.

Dat is maanden goed gegaan. Nu voelde ik iets opkomen aan de andere schouder en toen heb ik Bianca weer gebeld. Ik ben fan van haar, echt waar! Dus blijf er niet mee rondlopen, maar bel Bianca! Echt doen…

Nathalie, 41 jaar.