Ervaringsverhaal van Nancy

“Ik zat in een moeilijke periode van angst, emotie, onzekerheid, geen energie en had een moe en uitgeblust gevoel. Dat terwijl ik eigenlijk alles voor elkaar leek te hebben. Mooi gezin, leuk werk, fijne vrienden en toch voelde ik me niet gelukkig. Ik had nergens zin meer in. Per toeval kwam ik via een vriendin in aanraking met Bianca Coenen. Ik dacht, laat ik maar eens doen die hocus pocus, baat het niet schaadt het niet. Bij het eerste telefoongesprek voelde ik al een klik. Ze begreep mij en al gauw maakte ze tijd voor mij.

Bij mijn eerste afspraak werd bekeken hoe ik het beste geholpen kon worden, geheel vrijblijvend. Chakratherapie leek het beste… en jawel hoor, er stroomde geen energie door mijn lijf en alle chakras zaten potdicht. In 3 behandelingen werden mijn chakras geopend en kon de energie weer stromen. Wat een ervaring, dit had ik echt niet verwacht. Ook mijn gevoelens en alles wat vast zat kwam los… Zelfs dat van jaren geleden ,dat wat ik dacht verwerkt te hebben. Ik voelde me al een heel ander mens. Toen wilde ik al gauw verder, want dit gaf me een fijn gevoel. Transformatie  en opruimen van het verleden, wat geeft dat een verlichting! Je voelt je letterlijk lichter en je krijgt inzichten in het hoe en waarom.

Dit is alweer anderhalf jaar geleden en ik voel me nog steeds goed. Ik ben 2 keer terug geweest voor  ‘onderhoud’. Dat voel je zelf als je dat nodig hebt. Ik sta nu heel anders in het leven; positief en met een rustig gevoel. Zelfs mijn collega’s, familie en vrienden vinden dat er een geweldige verandering heeft plaatsgevonden. Ik heb er vele voordelen van ondervonden, vooral voor mezelf.

Bianca, je bent een geweldig persoon en heel belangrijk in mijn leven. Je hebt me een super cadeau gegeven in mijn leven. Dit gun ik iedereen, bedankt!”