Last van pijnlijke spier- en/of gewrichtsklachten?
Spier- en/of gewrichtsklachten hebben altijd invloed op je functioneren en brengen vervelende beperkingen met zich mee. We kunnen hierin echter veel betekenen en je op allerlei manieren ondersteunen bij je herstel, ten aanzien van je vitaliteit en bewegingsvrijheid in het dagelijkse leven. We hebben daarin veel ervaring, een brede achtergrond en behalen zeer goede resultaten. Zelfs bij chronische klachten is er in verreweg de meeste gevallen verbetering van je situatie mogelijk.

Ten aanzien van onze ondersteuning kun je denken aan massagetherapie, leefstijl- en bewegingsadviezen, coaching, maar ook voedings- en detoxadvies en het van binnen uit ondersteunen op basis van een Ayurvedische of Orthomoleculaire invalshoek.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreken we graag in alle rust en met veel persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een advies op maat, waarbij we je verschillende opties aanbieden om je gewenste doel te bereiken.

 

Blijf niet onnodig met je klachten lopen en maak HIER direct jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik alvast op de onderstaande diensten voor meer informatie:

 

 

Boek hier JOUW KENNISMAKINGSAFSPRAAK!

 

Wij zijn je graag van dienst. Je bent van harte welkom!