Samen werken aan jouw vitaliteit!

Met veel liefde en bezieling zetten we ons al jaren in om een bijdrage te leveren aan de gezondheid, het welzijn en de vitaliteit van onze cliënten. Het grootste cadeau is voor ons telkens getuige te mogen zijn van de resultaten en verbetering  bij cliënten en deel uit te mogen maken van het geluk dat hieruit voort komt. 

Tot deze grote groep cliënten behoren niet alleen particulieren, maar ook vele ondernemers, managers, teamleiders en werkgevers. Zo hebben we gedurende de afgelopen jaren een aanpak ontwikkeld die werkt, waarmee we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de vitaliteit van onze cliënten. Dat stemt ook ons ontzettend gelukkig en dankbaar!

Onlangs hebben we dan ook de logische vervolgstap gezet ons als partner aan te melden bij Vitaal Bedrijf.nl, waardoor we beter en op de juiste plek zichtbaar zijn en mensen ons beter kunnen vinden. Ook maakt het de instap laagdrempeliger en duidelijker. Samen bereiken we meer. Dat is belangrijk, zéker in deze tijd! 

Vitaal Bedrijf

Vitaal Bedrijf neemt je stap voor stap mee op weg naar een GEZOND en SUCCESVOL bedrijf. Dit is natuurlijk ook precies ónze doelstelling. Aan de slag gaan met vitaliteit is belangrijk voor de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en daarmee voor de prestaties van je bedrijf.

Challenge&Care

Hoe is het op dit moment gesteld met de vitaliteit in jouw bedrijf? Wat gaat goed en waar is nog verbetering mogelijk? Onze uiteenlopende scans geven je vanuit een inzichtelijke rapportage inzicht in deze vragen. Aan de hand hiervan en eventueel andere tools ontvang je een maatwerkadvies, want geen situatie, persoon of bedrijf is hetzelfde. Ondanks het maatwerk, bieden we wel structuur en een duidelijke aanpak voor het behalen van je doelen.

Challenge&Care is een betrouwbare partner voor je vitaliteitstrajecten, duurzame inzetbaarheid, outplacement- en re-integratie & groeps- en teambuilding.

Vitaliteit als tool

De vitaliteit van jou als ondernemer, werkgever en/of van je werknemers is de basis voor welke prestatie dan ook. Interesse tonen en investeren in het welzijn en de gezondheid van jezelf als ondernemer, werkgever of je personeel, is de beste investering die je kunt doen. Jammer genoeg is er in veel organisaties nog weinig aandacht voor het onderwerp vitaliteit en is het niet zelden in een vergeten contract vastgelegd of aan een medewerker toebedeeld als nevenfunctie. Als ondernemer gun je het jezelf niet, kom je er niet aan toe of is het niet eens op je prioriteitenlijst opgenomen.

Optimale prestaties

Jij bent echter de basis voor jouw succes. Je werknemers zijn je kapitaal. Door vitaliteit centraal te stellen in je leven en organisatie, kom je tot optimale prestaties. En zeg nou eerlijk… Wat is een mooier gebaar richting je werknemers, dan te investeren in hun vitaliteit? Welke boodschap komt beter binnen dan uit te spreken dat hun welzijn voor jou belangrijk is en een vitaliteitstraject naar wens aan te bieden?

Meer succes en minder ziekteverzuim

Het zal niet alleen het geluk en de prestaties van jou en/of je team regelrecht ten goede komen en daarmee bijdragen aan het succes van je onderneming, maar ook de motivatie en creativiteit van jou en je team vergroten en tegelijkertijd het ziekteverzuim drastisch terug dringen. Kortom, een investering in vitaliteit wordt met zekerheid op alle mogelijke fronten dubbel en dwars terug verdiend!

Vitaliteitstrajecten

Ten aanzien van onze vitaliteitstrajecten kun je denken aan (een combinatie van) massagetherapie, bewegings- en leefstijladviezen en coaching, maar ook outplacement- en re-integratiebegeleiding en persoonlijke ontwikkeltrajecten.

Duurzaamheid en vitaliteit voor werkgevers

Uiteraard stemmen we met werkgevers vooraf de mogelijkheden en wensen af. Maatwerk is mogelijk en levert vaak het beste resultaat op. We denken graag met onze achtergrond en expertise mee in het duurzaamheids- en vitaliteitsbeleid van je organisatie.

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreken we graag met veel persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een advies voor een traject op maat, waarbij we je verschillende opties aanbieden om je gewenste doel te bereiken. Meer informatie over onze trajecten, tref je aan op onze aanmeldingspagina.

Thema’s Vitaal Bedrijf

Via Vitaal Bedrijf kun je bij ons terecht voor de onderstaande thema’s, maar in werkelijkheid is ons werkveld veel breder. Denk daarbij ook aan burn-out, werkstress, chronische ziekte, kanker, scheiding, onvruchtbaarheid, opvoedkundige problematiek, rouwverlies en zingeving, zelfvertrouwen en gewichtsverlies.

ROKEN heeft bijna altijd een dieperliggende oorzaak en/of een gewoonte-effect. Beide pakken we aan op een manier die het beste bij de persoon zelf past. Om te bepalen welke methode kan werken, starten we met een uitgebreid, aandachtig en persoonlijk intakegesprek, op basis waarvan we de aanpak samen bepalen. Waar jij in gelooft en wat voor jou werkt, werkt ook voor ons. Je kunt hierbij denken aan energetische en regressietherapie, coaching, suppletie, aroma- en bloesemtherapie en systemisch werken (opstellingen). In de praktijk zien we meestal dat mensen als vanzelf of in elk geval beter kunnen stoppen met roken, als ze eerst de onderliggende problematiek of situatie hebben aangepakt of als er meer balans in hun leven is. J, e moet er klaar voor zijn en de situatie moet er ook naar zijn.

MENTALE DISBALANS kan vele oorzaken hebben. Vanuit een holistische en systemische visie gaan we samen in gesprek om deze oorzaken op te sporen en naar een oplossing toe te werken. Er zijn ook vele wegen om de balans weer te herstellen. De ideale weg bepalen we samen. We kunnen je ondersteunen door middel van coaching gesprekken, regressietherapie, bloesemtherapie, opstellingen, maar ook door middel van orthomoleculaire suppletie en lichaamswerk.

SLAAPPROBLEMEN kunnen complex zijn en vele oorzaken hebben. Aan de hand van een uitgebreid en aandachtig, gratis intakegesprek en gezondheidsanamnese proberen we deze te achterhalen. Ook als de oorzaak niet gevonden wordt, zijn er veel manieren om je slaapprobleem aan te pakken. Denk hierbij aan leefstijlbegeleiding (dag- en nachtritme, voeding, beweging), orthomoleculaire suppletie, sleeptherapy (aromatherapie op basis van biologische etherische oliën), energetische, regressie en/of massage therapie, maar ook oefeningen voor het slapen gaan, zoals ademhalings- en ontspanningsoefeningen of voetmassage behoren tot de mogelijkheden. We behalen zeer goede resultaten op dit gebied. Ook de Ayurvedische massagetherapie en de bijbehorende theesoorten werken erg goed.

Interesse?

Meer weten?  Bel (088) 505 55 50 of stuur een mailtje naar challengecare@ziggo.n. We kijken uit naar je komst! Natuurlijk kun je ook alvast onze website raadplegen. Deze staat boordevol interessante en informatieve informatie: www.challengecare.nl