Praktijk Challenge&Care geopend tijdens lock-down
Geen behandelingen en massages als gevolg van lock-down

Als gevolg van de door het Kabinet op 2 februari 2021 verlengde lock-down, is de praktijk van Challenge&Care in elk geval tot 2 maart 2021 voor behandelingen en massages gesloten. Deze zijn namelijk helaas niet in het overzicht van uitgezonderde en hoogst noodzakelijke contactberoepen tijdens de lockdown opgenomen, ondanks dat onze brancheverenigingen zich meermaals ingezet hebben het kabinet van het belang van onze dienstverlening in het kader van ondersteuning van de zorgsector en de thuiswerkers, te overtuigen. Op 2 maart 2021 ontvangen wij meer informatie van het Kabinet en informeren wij je als vanzelfsprekend nader.

Overige dienstverlening

Tot die tijd kun je altijd voor alle andere consulten, coaching, begeleiding en advies bij ons terecht. Wij verzorgen deze zoveel en voor zover mogelijk online en/of telefonisch in de bovengenoemde lock-down periode. Indien het voor een bepaald doel of problematiek vereist is en dit tot een beter resultaat leidt, ben je ook van harte welkom in onze nieuwe coach- en consultruimte.

We bieden diverse mooie en leuke trajecten aan om met behulp van onze persoonlijke en deskundige begeleiding, hier of thuis online, in deze lock-downperiode aan jezelf en je optimale gezondheid en/of prestatie te werken. Daag jezelf uit en meld je aan! Dan benut je deze periode echt goed en in je voordeel!

Heb je vragen, dan kun je deze natuurlijk altijd telefonisch of per mail bij ons stellen. Je kunt ons bellen op 088 – 505 55 50 of je vraag stellen per mail aan challengecare@ziggo.nl of ons contactformulier op deze site gebruiken. Ook kun je alvast je afspraak (onder voorbehoud) inplannen via onze afsprakenwizard per 10 februari 2021, een gratis kennismakingsafspraak inplannen of een traject naar keuze kiezen via de aanmeldingspagina. Kortom, je hoeft zeker niet stil te zitten in deze periode! Maak er gebruik van!

Wij gebruiken deze bijzondere tijd wederom om ons online programma te verbeteren en verder uit te breiden. Daarmee zijn we druk doende. Uiteraard houden we je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en na deze lock-downperiode gaan we weer met frisse, nieuwe energie van start samen!

Wij wensen je in elk geval een goede gezondheid, veel succes en heel veel geluk!