Heb je last van overgangsverschijnselen en/of andere hormonale klachten?
Overgangsverschijnselen, problemen op het gebied van vruchtbaarheid of andere vervelende hormonale klachten maken niet alleen diepe impact op je dagelijkse leven, maar ook op je relatie, je vrouw, moeder, man, vader of partner zijn.
Je hormonale balans is van invloed op zóveel facetten in je leven, gezondheid en welzijn, dan het van essentieel belang is deze balans zoveel mogelijk te herstellen. 

We zien in de praktijk dat er door te werken met leefstijl, alternatieve en complementaire therapie enorm goede resultaten te behalen zijn, vaak zelfs binnen afzienbare tijd. Dit wordt ook door onderzoeken aangetoond.

Voor wat betreft onze ondersteuning kun je denken aan aroma- en bloesemtherapie, energetische therapie, massagetherapie, leefstijl-, voedings- en detox adviezen, life(style) coaching, maar ook begeleiding op basis van een Ayurvedische of Orthomoleculaire invalshoek.

Wij hebben uiteenlopende specialisatie trainingen en opleidingen gevolgd op dit gebied en werken indien nodig of gewenst complementair samen met je Arts, Gynaecoloog of andere Therapeut. Daarnaast houden we waar nodig nauw contact met ons eigen netwerk aan vooraanstaande specialisten op dit vlak.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreken we graag in alle rust en met veel persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een advies voor een traject op maat, waarbij we je verschillende opties aanbieden om je gewenste doel te bereiken. Meer informatie over onze trajecten, tref je aan op onze aanmeldingspagina.

Blijf niet onnodig met je klachten lopen en maak HIER direct jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik alvast op de onderstaande diensten voor meer informatie:

 

 

Boek hier JOUW KENNISMAKINGSAFSPRAAK!

 

Wij zijn je graag van dienst. Je bent van harte welkom!