Outplacement en re-integratie
Langdurig ziek zijn
Als je langdurig ziek bent, wordt dit door je omgeving helaas niet altijd helemaal begrepen. Ook je werkgever en collega’s zien niet altijd hoe het met je gaat en hoe graag je ook weer direct voor de volle 100% terug wil naar je oude werk, soms lukt dat gewoon (nog) niet, ondanks de ondersteuning die er wel al is en al je inspanningen. Dat is niet alleen zwaar, maar ook knap lastig om te accepteren.
Balans
De balans zoeken tussen je ziekte, je mogelijkheden, jouw wensen in relatie tot die van anderen en wat er vanuit je werkgever en binnen je privésituatie wordt verwacht en mogelijk is, kost veel energie, kracht, frustratie en vaak ook verdriet.
Nieuwe kansen en geluk
In dit proces en alles wat daarbij komt kijken, kunnen wij veel voor je betekenen. Ook als terugkeren naar je huidige of aangepaste werk er jammer genoeg niet meer in zit, maakt de juiste ondersteuning een wezenlijk verschil. Verlies maakt dan plaats voor mooie, nieuwe kansen, mogelijkheden en geluk.

Ten aanzien van onze outplacement- en re-integratietrajecten kun je denken aan (een combinatie van) massagetherapie, bewegings- en leefstijladviezen, loopbaancoaching, systemische loopbaan- en ziekteopstellingen, outplacement- en re-integratiebegeleiding en persoonlijke ontwikkeltrajecten. Als vanzelfsprekend stemmen we waar nodig ook af met je werkgever en/of Arbo Arts.

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreken we graag met veel persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een advies voor een traject op maat, waarbij we je verschillende opties aanbieden om je gewenste doel te bereiken. Meer informatie over onze trajecten, tref je aan op onze aanmeldingspagina

Outplacement en re-integratietrajecten voor werkgevers
Korte trajecten en duurzame oplossingen

De mogelijkheden en kansen binnen een outplacement of re-integratie traject worden helaas lang niet altijd benut en de medewerkers die dit overkomt worden niet altijd gehoord en gezien.

Daar willen wij verandering in brengen. Met persoonlijke aandacht, een systemische, veelzijdige benadering en onze brede achtergrond en ervaring creëren we aangenamere, kortere trajecten en betere, duurzame oplossingen.

Uiteraard stemmen we vooraf de mogelijkheden en wensen af. Maatwerk is mogelijk en levert vaak het beste resultaat op. We denken daarnaast indien gewenst, graag met onze achtergrond en expertise mee in het duurzaamheids- en vitaliteitsbeleid van je organisatie.

 

Stel (je) welzijn centraal!

Maak HIER direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik alvast op de onderstaande diensten voor meer informatie:

 

 

Boek hier JE KENNISMAKINGSAFSPRAAK!

 

Wij zijn je graag van dienst. Je bent van harte welkom!