Nieuwe Coach- en Consultruimte

Omdat onze werkzaamheden naast massagetherapie voor een groot deel bestaan uit Gezondheids- en Life(style) Coaching en het geven van Ayurvedische consulten en leefstijladviezen, kunnen wij met trots vermelden dat we de zaak gaan uitbreiden met een nieuwe, daarbij passende, Coach- en Consultruimte.

Meer rust en mogelijkheden

Hiermee kunnen we jou als cliënt de beste ondersteuning bieden, passend bij je wensen en behoeftes. De nieuwe ruimte creëert de juiste setting, meer rust en mogelijkheden en dat is wat we jou zo gunnen. De uitbreiding zal gefaseerd plaats vinden. Om te beginnen wordt komende week een mooie Coach- en Consultruimte gecreëerd, zodat de massageruimte daar niet meer voor gebruikt hoeft te worden en we hier meer rust kunnen bewaren. Vanaf de tweede week van december verwachten wij gebruik te kunnen gaan maken van de nieuwe ruimte!

In 2021 realiseren we onze droom

In 2021 gaan we door met het realiseren van onze droom en zetten we de volgende stap, namelijk het creëren van een nieuwe sfeervolle massageruimte voor jullie! We zijn razend enthousiast en genieten enorm van dit mooie groeiproces en de verbetering van onze dienstverlening die we hiermee kunnen realiseren.

Blijf op de hoogte van onze plannen en ander nieuws via onze gratis nieuwsbrieven!