Heb je last van maag- en/of darmklachten?
Als je veel last hebt van maag- en/of darmklachten, heeft dat veel effect op je dagelijkse leven en moet je vaak met veel zaken rekening houden. Maar dat niet alleen, het heeft uiteindelijk ook invloed op andere facetten van je gezondheid en kan op de langere termijn zelfs uitmonden in chronische klachten of andere ziektebeelden. Het goede nieuws is, dat er veel mogelijk is om je situatie te verbeteren. Daarover vertellen we je natuurlijk graag meer. 

We kunnen je op een breed vlak ondersteunen om je gezondheid te optimaliseren. Ook bij chronische klachten is er met onze aanpak in verreweg de meeste gevallen verbetering mogelijk.

Ten aanzien van onze ondersteuning kun je denken aan Ayurvedische massagetherapie, leefstijladviezen en coaching, maar natuurlijk ook voedings-, detox en/of orthomoledulair suppletie advies.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreken we graag in alle rust en met veel persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een advies voor een traject op maat, waarbij we je verschillende opties aanbieden om je gewenste doel te bereiken. Meer informatie over onze trajecten, tref je aan op onze aanmeldingspagina.

Blijf niet langer lopen met je klachten en maak HIER direct jouw afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik alvast op de onderstaande diensten voor meer informatie:

 

 

Boek hier JOUW KENNISMAKINGSAFSPRAAK!

 

Wij zijn je graag van dienst. Je bent van harte welkom!