Infoavond voeding & lifestyle

CHALLENGE 2018: TAKE CARE & LIVE HEALTHY!

Op dinsdag 9 januari 2018 organiseert Challenge&Care een interessante, leuke infoavond over gezonde voeding en lifestyle. Deze avond is gebaseerd op de meest gestelde vragen en problemen die de afgelopen jaren in de praktijk van Challenge&Care de revue passeerden. Tevens komen de hot topics van nu aan de orde. In de praktijk blijkt ook dat vele diëten en de reguliere aanpak vaak niet de gewenste resultaten opleveren en gepaard gaan met teleurstellingen en frustraties. Daar hebben wij een oplossing voor in de vorm van een informatieve en laagdrempelige aanpak die werkt. De avond wordt voorzien van een lekker, gezond hapje en drankje dat voor creatieve ideeën zorgt. Tevens zal een ervaringsdeskundige aanwezig zijn die in eigen woorden haar verhaal vertelt zoals zij dit heeft ervaren. De resultaten liegen er niet om.

Wilt u het jaar 2018 positief inluiden en óók laagdrempelig, gemotiveerd van start met een gezonde(re) lifestyle op basis van deze aanpak? Wilt u eindelijk wel eens weten wat nu écht gezonde voeding is en hoe u een gezondere leefstijl gemakkelijk in uw dagelijkse leven kunt inpassen?

Ga dan deze Challenge aan en geef u geheel vrijblijvend voor deze infoavond op!

TAKE CARE OF YOURSELF & LIVE A HEALTHY LIFESTYLE.

Onderzoek heeft aangetoond dat u ca 80% van uw gezondheid zelf in de hand heeft. Op basis van opleiding en (levens)ervaring in de praktijk, weten wij wat werkt en hoe dit om te zetten in pasklare, praktische tips en adviezen.

Onder het genot van een gezellig, gezond drankje met verantwoorde snack (echt gewoon lekker!), praat Bianca Coenen u in een leuke, ongedwongen setting op praktische wijze helemaal bij over hoe u gezonde voeding kunt herkennen en u een gezond voedingspatroon eigen kunt maken zonder moeilijk dieet, hoe u zonder al te veel moeite een actieve leefstijl erop na kunt houden die bij u past (ook met eventuele klachten) en hoe u in balans door het leven kunt gaan door het maken van de juiste keuzes. Iedereen kan het! Dus u ook! En wij en vele anderen gingen u voor…

Met een motivatieboost gaat u na een flinke portie gezelligheid en humor, goed geïnformeerd huiswaarts om het nieuwe jaar met een frisse mindset gezonder op te starten.

BE THE BEST VERSION OF YOURSELF.
CREATE YOUR OWN HEALTHY LIFE!

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze avond. Dit is het programma:

19:30 – 20:00 Inloop met een gezond hapje en drankje
20:00 – 21:30 Presentatie over voeding & lifestyle(change)
21:30 – 22:00 Afsluiting, vragen beantwoorden en nakeuvelen met een proeverij van meer gezonds en lekkers

Locatie:
Kapelletje bij Landgoed Aerwinkel / Gasterij Geluk(t)
Aerwinkelsallee 1
voorh. Burg. Geradtstraat 97)
6061 GT Posterholt
Zie link: http://www.kasteelaerwinkel.eu/landingspaginaNL/gasterij-geluk-t

Aanmelding kan door het invullen van het contactformulier op deze site.

De kosten voor deze infoavond bedragen € 17,50 (inclusief BTW) en dienen vooraf te worden voldaan op het rekeningnummer NL38RABO0150675097 te name van Challenge&Care o.v.v. Challenge 2018 en uw naam.

IEDEREEN IS WELKOM.

Telefoonnummer voor informatie: 088 – 505 55 50.

Met gezonde groet,
Bianca Coenen

Ayurvedisch Massagetherapeut / Coach/Counselor / Voedingsconsulente / Lifestyleondernemer