Het ervaringsverhaal van Ans

Mijn ervaring met Bianca Coenen

Ik kwam bij Bianca voor een ontspanningsmassage. In die tijd had ik het syndroom van Quervain (irritatie van de peesschede en de 2 pezen die er doorheen lopen) in mijn duimmuis en pols waarvoor ik een brace droeg om de pijn te verlichten. Ik moest hiervoor eigenlijk nog naar de Orthopeed om verder te beoordelen of er een cortisonspuit of een operatie nodig was. Deze klachten had ik inmiddels 5 maanden. Ondertussen kon ik mijn werk al een aantal weken niet meer uitoefenen.

Dit heb ik met Bianca gedeeld, waardoor zij besloot om in plaats van een ontspanningsmassage een Dorn- & Breuβ behandeling toe te passen. Echt, mijn nek zat muurvast. Door deze aan te pakken en mijn arm, pols en hand te masseren met Sint Janskruid olie gaf dit na één keer behandelen al zoveel verlichting, heerlijk!

Tevens heb ik het krijgen van inzicht over de oorzaak waar de klacht vandaan kwam, als heel positief ervaren.

Na totaal 3 behandelingen heb ik de afspraak bij de Orthopeed kunnen afzeggen en is mijn pols zo goed als genezen.

Dank je wel Bianca voor jouw deskundigheid en eerlijkheid. Ik blijf komen voor mijn onderhoudsbeurt, omdat ik me dit zelf gun.

Ans Litjes, 57 jaar

Verpleegkundige

(in verband met de privacy wetgeving is de naam van cliënt gefingeerd