GELUKSWEEK GEANNULEERD

Het is ontzettend jammer, maar de geluksweek gaat niet door aankomende week. Dit is een gevolg van de nieuwste richtlijnen van de regering die vanmiddag zijn gecommuniceerd en het zeer dringende advies om geen evenementen met meer dan 100 mensen te laten plaatsvinden. De kleinere activiteiten zouden in dat opzicht misschien wel door kunnen gaan. Maar de vraag is of dat wel verstandig is en we nemen daarin graag onze verantwoordelijkheid. 

De geluksweek maken we samen

De geluksweek maken we samen met Gemeente Roerdalen en andere ondernemers tot een succes. Ook hen het lijkt het zeer onverstandig om activiteiten toch door te laten gaan. De geluksweek is zo succesvol door het mooie gevarieerde programma dat we samen maken. Een half programma met veel gaten is onduidelijk. Het doet ook geen recht aan het doel van de geluksweek. Daarom gaat de week niet door. We nemen geen enkel risico.

Verplaatsing geluksweek

Wellicht kan de geluksweek verplaatst worden. Dat is nog onduidelijk. Gemeente Roerdalen kiest een moment dit met ons af te stemmen zodra de situatie rond het coronavirus verbeterd is. We informeren jullie dan nader en hopen dat we alsnog de activiteiten in een later stadium aan kunnen bieden. Indien dat niet het geval is, zullen wij vanuit Challenge&Care absoluut op een andere manier een bijdrage leveren aan jullie geluk!

Zorg goed voor jezelf en bouw aan je geluk

Tot slot willen wij graag iedereen vragen goed voor jezelf en elkaar te zorgen en alle richtlijnen en adviezen in acht te nemen, zodat we weer snel, goed en gezond verder kunnen bouwen aan ons geluk en onze gezondheid.

Uiteraard hopen wij op een mooie geluksweek binnen niet al te lange tijd! Laten we ons vasthouden aan deze positieve gedachte. En maak gebruik van deze periode om qualitytime met elkaar door te brengen, tijd en ruimte te nemen om bewust en dankbaar te zijn en met andere dingen bezig te zijn dan de waan van de dag. Bouw aan jouw persoonlijke geluk!

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en verblijven tot nader bericht met hartelijke groet,

Challenge&Care