Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rouw&Verlies Wandeling

5 mei @ 14:00 - 16:00

Gratis
Gratis Rouw&Verlies wandeling voor wie te kampen heeft met een verlies. Dat kan een verlies zijn als gevolg van het overlijden van een dierbare, maar ook een partner bij een scheiding, verlies van je baan of bedrijf, je gezondheid, welzijn, een dier, noem maar op. Het hoeft ook niet recent te hebben plaats gevonden, maar gaat er simpelweg om dat jij je verlies wil transformeren of er gewoon eens even uit wil zijn in een andere setting.
.
We starten bij goed weer op vrijdagmiddag 5 mei 2023 om 14:00u vanaf de parkeerplaats tegenover Café Boszicht, Annendaalderweg 73 te Maria Hoop. Het is wel op basis van aanmelding vooraf, zodat de grootte van de groep klein en vertrouwd kan blijven. Ik kan dan ook rekening houden met je situatie en conditie en inspelen op weersomstandigheden. In totaal zijn we zo’n 1,0 – 2,0 uur samen onderweg, afhankelijk van de samenstelling, mogelijkheden en wensen van de groep, waar ik op afstem. Ditmaal staat de wandeling in een speciaal tintje in het kader van Bevrijdingsdag.
.
Onderweg kan een rustpunt worden ingelast. De opzet is zo, dat je niets hoeft te delen, maar dat alles er natuurlijk wel kan en mag zijn. Alles is goed en niets moet. De natuur, het samen zijn en de beweging doen hun werk! Het gaat ook niet om de lange afstand lopen, maar om het samen zijn en verbinden in de natuur, waarbij we gebruik maken van de elementen die moeder aarde en het universum ons aanreiken.
.

Loop je mee? Meld je dan snel even aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken!

Na je aanmelding ontvang je automatisch praktische info om alles in goede banen te leiden. Van harte welkom, TOT BINNENKORT!

PS: Ben je minder goed ter been en spreekt je dit toch aan? Dan is de Rouw&Verlies opstelling voor jou een heel mooi alternatief!

.

Laat ons samen gaan, met een lach en met een traan…

.

Startpunt: 

Parkeerplaats tegenover café Boszicht, Annendaalderweg 73, 6105 AS Maria Hoop

Starttijd: 14:00u!

Deze mooie wandelingen heb ik tot slot gebaseerd op mijn eigen levens- en praktijkervaring en liep ik ook samen met mijn dierbare ouders en mijn lieve hond, die helaas overleden zijn, maar een speciaal plekje houden in mijn hart en mede de inspiratiebron zijn voor deze activiteit.

Ik kijk ernaar uit samen te lopen!

Met liefdevolle groet,

Bianca Coenen – Life Challenging Trainer-Coach, Multi Medicine Woman

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Challenge&Care
Telefoon:
0622308210
E-mail:
challengecare@ziggo.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Annendaalse Bossen
Parkeerplaats t.o. café Boszicht, Annendaalderweg 73
6105 AS Maria Hoop, Limburg 6061 AD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0622308210

GRATIS Rouw&Verlies Wandeling

GRATIS Rouw&Verlies Wandeling in de prachtige, helende Annedaalse bossen.

2 Gaat
6 beschikbaar
Laat weten of je gaat