Een afspraak maken nu het coronavirus heerst…

Kan ik een afspraak maken, nu het corona-virus heerst?

Het corona-virus houdt ons allemaal enorm bezig en we kunnen ons voorstellen dat u zich af vraagt of u nu een afspraak met ons kunt maken. Dit onderwerp heeft natuurlijk ook absoluut onze volledige aandacht en we volgen de berichtgeving van de RIVM en andere instanties dagelijks op de voet.

Op dit moment nemen wij onze verantwoordelijkheid door de adviezen en richtlijnen van de overheid op te volgen. We bieden daarom tot en met 19 mei 2020 geen massages en consulten aan in onze praktijkruimte. Wel kunt u onze online webinars volgen en online, per mail of telefonisch consulten ontvangen. Wij doen ons best onze dienstverlening optimaal aan te passen aan de situatie die nu heerst en de behoefte die nu speelt.

Zodra de veiligheid dit toelaat, zullen wij weer een aangepast beleid voor u maken aan de hand van de richtlijnen die de overheid en de diverse beroepsorganisaties waar wij bij aangesloten zijn ons voorschrijven. U kunt ervan uitgaan dat wij dit ook duidelijk communiceren via onze site en de social media kanalen.

Kijk hier voor het aanbod van onze actuele webinars om uw helende kracht te versterken en aan uw weerstand te werken met de ideale voeding en lifestyle of om een online afspraak voor advies en/of coaching te maken. 

Wilt u zich direct aanmelden voor het gratis webinar “Versterk je helende kracht” op woensdagavond 29 april 2020? Dat kan via deze link!

Heeft u op dit moment specifieke gezondheidsklachten of problemen? Neem dan gerust gratis en vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Blijf er niet mee rond lopen, dat is niet nodig.

Wij vertrouwen erop u hiermee voorlopig voldoende geïnformeerd te hebben en verblijven u een goede gezondheid en veel geluk wensende, met gezonde groet,

Challenge&Care

[bijgewerkt: 26 april 2020 16:06u]

 

Bronnen:  WHO, RIVM, Netwerk Massage bij Kanker, NGS, NOS, Challenge&Care