Duurzaamheid
Stressvolle situaties transformeren naar succesvolle situaties
Prettig samenwerken, werk doen dat bij je past en waar je energie van krijgt, werken op een manier die voor jou werkt, op de juiste plek zitten, de ruimte krijgen om jezelf te zijn, je te uiten en ontwikkelen, je grenzen kennen en aangeven, oplossingsgerichte gesprekken voeren, benodigde middelen en ondersteuning ontvangen, stressvolle situaties transformeren naar succesvolle situaties, je work-/lifebalance en werkgeluk creëren, maar ook zeer zeker je vitaliteit, gezondheid en privégeluk…. Al deze facetten zijn van invloed op je duurzame inzetbaarheid.

Op lange termijn probleemloos functioneren, groeien en bloeien

Het mooie is, dat je zelf héél veel kunt doen om duurzaam inzetbaar te blijven en dat wij jou daar perfect bij kunnen ondersteunen. Dat geldt zowel voor jou als ondernemer, werkgever of als leidinggevende. Er zijn ontzettend veel tools en mogelijkheden die ervoor kunnen zorgen dat jij of jouw team duurzaam kan blijven presteren en probleemloos kan functioneren, zonder onnodig uitval. Dit voorkomt natuurlijk dat je als ondernemer inkomen en binnen de organisatie kennis, kunde en motivatie verliest. Alleen zo kan je onderneming ook op lange termijn goed blijven functioneren, groeien en bloeien.
Positieve gezondheidsprincipes

We baseren ons bij onze ondersteuning op de positieve gezondheidsprincipes, waarbij niet alleen naar factoren wordt gekeken, die op de langere termijn ziekmakend doorwerken, maar veel aandacht is voor wat voor de persoon zelf belangrijk is.

Duurzaamheidstrajecten

Ten aanzien van onze duurzaamheidstrajecten kun je denken aan (een combinatie van) massagetherapie, bewegings- en leefstijladviezen en coaching, maar ook outplacement- en re-integratiebegeleiding en persoonlijke ontwikkeltrajecten.

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreken we graag in alle rust en met veel persoonlijke aandacht jouw situatie, wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan ontvang je een advies voor een traject op maat, waarbij we je verschillende opties aanbieden om je gewenste doel te bereiken. Meer informatie over onze trajecten, tref je aan op onze aanmeldingspagina

Duurzaamheid en vitaliteit voor werkgevers

Uiteraard stemmen we met werkgevers vooraf de mogelijkheden en wensen af. Maatwerk is mogelijk en levert vaak het beste resultaat op. We denken graag met onze achtergrond en expertise mee in het duurzaamheids- en vitaliteitsbeleid van je organisatie.

 

Stel duurzaamheid centraal in je organisatie!

Maak HIER direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of klik alvast op de onderstaande diensten voor meer informatie:

 

 

Boek hier direct JE KENNISMAKINGSAFSPRAAK!

 

Wij zijn je graag van dienst!