De bijzondere energie van 2018

Gisteren heb ik weer intens genoten van een zeer interessante intervisiedag op het gebied van chakratransformatie en regressietechnieken. Daarin kwamen de speciale thema’s aan bod die er op energetisch gebied in 2018 spelen, welke invloed hebben op ons leven, relaties, onze gezondheid en de maatschappij. Natuurlijk wil ik deze waardevolle informatie ook graag met jullie delen.

Dus hier komen ze, de centrale thema’s voor ons allemaal in 2018:

  • Endocriene klieren (alle uitscheidende klieren, denk aan de hormonale klieren, (geslachtsklieren)thymus, zweetklieren, hersenaanhangsel(hypofyse), schildklier, (deel van de) alvleesklier, bijnieren – vermoeidheidsklachten etc. etc.)
  • De relatie met jezelf en met anderen (we komen in harmonie met onszelf en gaan zuivere relaties aan)
  • Autisme, hoe voel je je ten opzichte van de buitenwereld? (aansluiting vinden met de buitenwereld)
  • Harmonie in het politiewezen en het leger (harmonie vs geweld), die zie je ook terug in het bedrijfsleven en de zakelijke wereld
  • Expressie voor een betere harmonie (denk aan kunst, zang en communicatie op allerlei manieren)
  • Verborgen overlijdens
  • Burnout klachten

Al met al wordt het dus een harmonieus jaar met mooie mogelijkheden. Het is goed om jezelf bewust te zijn van deze punten in je leven en de mate waarin ze een rol (kunnen) spelen en voor klachten of problemen zorgen, zodat je ze ook (voor zover mogelijk) kunt aanpakken voor jezelf.

Wil jij aan deze punten werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan gemotiveerd voor je klaar. Met een goede begeleiding vanuit het hart en de helende energie vanuit de bron kun je snel de onderliggende blokkades opruimen om weer beter en in een optimale gezondheid, gelukkiger en vrijer verder te kunnen met je leven.

Investeer in jezelf en neem contact op.

 

Met gezonde, hartelijke groet,

Bianca Coenen