COACHING KRACHTDAGEN en LOTGENOTENCONTACT BIJ KANKER

Kanker, en hoe NU verder?

Als u de diagnose kanker heeft gekregen, komt er veel op u af en wilt u de best mogelijke zorg ontvangen die er is. U wilt geholpen worden door een professional met kennis van de ziekte, de daarmee gepaard gaande klachten, problemen en behandelingen. Iemand die luistert, tijd en aandacht voor u heeft. Dat begrijpen wij.

In de praktijk hebben wij gemerkt én zelf ervaren dat er behoefte is aan nazorg en dat we hiermee enorm veel kunnen betekenen. Wij hebben deze behoefte gehoord en geïnventariseerd en op basis daarvan een voor u passend programma samengesteld, bestaande uit Coaching Krachtdagen, begeleid door Oncologisch Therapeute c.q. Coach-Counselor Bianca Coenen, en waardevolle, mooie Lotgenotendagen, begeleid door ervaringsdeskundige Lieky van der Velden, met een ruime ervaring met lotgenotengroepen.

Met deze Krachtdagen willen wij u graag op passende wijze ondersteunen zoals u dat verdient en mag verwachten. We bieden dit programma aan in een modulaire opbouw. Dat wil zeggen dat u zich per dagdeel vrij kunt inschrijven en het geen verplichting is het hele programma te volgen. Het staat u vrij om voor iedere Krachtdag zelf te beslissen of u desgewenst bij een bepaald onderwerp of dagdeel aanwezig wilt zijn.

Coaching bij kanker

De Coaching Krachtdagen worden verzorgd door Oncologisch Therapeute c.q. Coach-Counselor Bianca Coenen, ondersteund door ervaringsdeskundige Lieky van der Velden. De Krachtdagen worden om de maand op zaterdag aangeboden van 10:00u tot 12:30u. Bij voldoende interesse en minimaal 6 tot maximaal 16 deelnemers gaan we van start in uw regio.

De kosten zullen ca. € 59,00 p.p. bedragen (all-in, afhankelijk van de locatie). Deze kosten kunnen eventueel vergoed worden door werkgevers vanuit een budget voor duurzaam ondernemen ofwel re-integratie.

Voor meer informatie of aanmelden voor de Coaching Krachtdagen kunt u contact opnemen met Bianca Coenen via het telefoonnummer 088-505 55 50 of per mail via challengecare@ziggo.nl.

Lotgenotencontact bij kanker

Samen komen en delen van ervaringen met lotgenoten is van grote waarde voor mensen met de diagnose kanker. Dat weet ervaringsdeskundige Lieky van der Velden als geen ander. In 2012 werd zij getroffen door een herseninfarct en in 2016/2017 door borstkanker.

Het heeft haar enorm geholpen bewust met haar lichaam en geest om te gaan en dit te integreren in haar dagelijkse leven. Balans tussen lichaam en geest heeft haar leven verrijkt. Deze ervaringen wil zij doorgeven om daarmee ook anderen te leren het leven makkelijker te maken.

Ze schrijft ontroerende, herkenbare blogs over dit onderwerp en heeft een prachtige en dienstbare besloten Facebookpagina Kanker, en hoe NU verder  aangemaakt van grote waarde om lotgenoten met elkaar in contact te laten komen. Aanvullend en versterkend biedt zij deze Lotgenoten Contactdagen aan. Bianca Coenen zal haar als Therapeute daarbij ondersteunen. De kosten van een Lotgenotenbijeenkomst bedragen € 5,00 p.p. en vinden plaats op dinsdagen van 09:30u tot 11:00u en vinden doorgang bij een groep van 6 tot 10 personen.

Samen zijn Lieky en Bianca een sterker team. Delen is vermenigvuldigen.

Infodag over Kanker

Lieky van der Velden heeft zich met hart en ziel ingezet om een interessante en waardevolle Info Open Dag te organiseren over kanker. Deze leerzame en bijzonder mooie dag zal plaatsvinden op zondag 29 april a.s.. Er zijn 35 stands aanwezig van organisaties die allemaal diensten leveren voor mensen met de diagnose kanker. Ook zijn er leuke artikelen te koop en is er amusement, muziek, dans, een tombola met extra prijzen en worden er verschillende presentaties gegeven. Een hapje en een drankje is er natuurlijk ook. Het is vast en zeker de moeite waard om deze infodag a.s zondag te bezoeken.

Tijdens deze Infodag wordt ook een presentatie gegeven over de diensten van Challenge&Care alsook dit coaching- en lotgenotenprogramma. Wilt u meer informatie ontvangen over de inhoud en opzet van deze mooie krachtdagen als nazorg bij kanker? Kom dan ook! De presentatie wordt gehouden van 15:40u – 16:00u.

De entree bedraagt € 1,00 voor volwassenen en is voor kids gratis. Tevens krijgt u een polsbandje “IK ben blij dat JIJ er bent” cadeau. Van 11:00u tot 16:00u zijn de deuren voor u open. De lokatie waar dit evenement plaats vindt is:

Sjtaater Hoes Partycentrum ’t in Kerkrade.
Schaesbergerstraat 27, 6467EA, Kerkrade

Wij zijn blij als U er bent.