Challenge&Care draagt bij aan uw geluk in de Geluksweek Roerdalen 2020
Wij houden er een Ayurvedische bedrijfs- en levensvisie op na. Dit houdt onder andere in dat we in ons beleid hebben omschreven een actieve bijdrage te leveren aan het geluk en de gezondheid van de mensen in ons eigen leefgebied.
Wij zijn dan ook ontzettend blij en enthousiast in deze fantastische gemeente te kunnen en mogen wonen, waar aan deze zelfde speerpunten zoveel aandacht wordt besteedt, dat zij een voorbeeldfunctie in heel Nederland geniet!
Wij zijn enorm onder de indruk en dankbaar voor het actieve beleid en alle inspanningen en medewerking die de Gemeente Roerdalen levert om de geluksweek rondom de International Day of Happiness ieder jaar weer tot zo’n groot succes te maken. Ook zijn wij zeer trots op de geluksplekken, die het hele jaar de aandacht verdienen en bijdragen aan het geluk van de vele inwoners en mensen die onze prachtige omgeving bezoeken.

 

Een grote eer en genot

Het is dan ook wederom een grote eer en een genot een bijdrage te mogen en kunnen leveren aan de Geluksweek 2020 in de Gemeente Roerdalen. Challenge&Care zal de onderstaande activiteiten verzorgen tijdens de Geluksweek:

 

Geluksopstelling

Datum: 17 maart 2020

Tijdstip: 19:30 – 21:45 (inloop vanaf 19:00)

Locatie: Trouwzaal Kasteel Aerwinkel

Deze systemische (groeps)opstelling is bestemd voor wie wil werken aan meer geluk binnen een relatie.  Heb je een relatie met iemand die je heel graag zou willen verbeteren? Dan is deze opstelling écht iets voor jou! Of het nu gaat om je partner, kind, vader of moeder, een ander dierbare persoon in je leven of bijvoorbeeld een collega waar je graag een betere of liefdevollere verbinding mee wilt creëren, met deze opstelling kun je daar vast en zeker een positieve draai aan geven.

Meer informatie over het event treft u aan via deze link, waarmee u zich tevens kunt aanmelden. Dit kan eveneens via onze FB-pagina.

 

Info avond Happy with Food

Datum: 18 maart 2020

Tijdstip: 19:30 – 21:30 (inloop vanaf 19:00)

Locatie: Gasterij Geluk-t (bij Kasteel Aerwinkel te Posterholt)

Ben jij helemaal happy met jouw voeding en lifestyle?
Waarschijnlijk wórdt je in elk geval wel happy van lekker eten, net als wij. Dan hebben we iets héél moois dat ons verbindt en waarmee we veel kunnen bereiken! Dat is onze insteek en overtuiging.

Tijdens deze info avond boordevol interessante en waardevolle informatie over voeding en lifestyle zorgen we allereerst voor een goede basis en gaan we in op de officiële informatie omtrent de schijf van vijf, zoals het voedingscentrum deze verstrekt en onderschrijft. Je ontvangt veel informatie. Daarna is het tijd voor een korte pauze.

Vervolgens ontvang je voedings- en lifestyletips uit de alternatieve, orthomoleculaire en ayurvedische geneeswijzen en gaan we in op de eeuwenoude en nog steeds gewaardeerde, simpel toe te passen, 22 ayurvedische eetregels en sluiten de avond vervolgens af met informatie over een haalbare aanpak die in de praktijk goed werkt. Je hoeft daarbij geen dieet te volgen, maar krijgt een aanpak aangereikt waarmee je gezonder kunt leven op basis van kennis over betere alternatieven en keuzes.

Meer informatie over het event treft u aan via deze link, waarmee u zich tevens kunt aanmelden. Dit kan eveneens via onze FB-pagina.

 

Geluksspel voor wie wil werken aan zijn/haar eigen gezondheid en geluk

Datum: 21 maart 2020

Tijdstip: 11:00 – 12:30

Locatie: Boshotel Vlodrop

Beproef je geluk en werk actief aan je gezondheid met dit superleuke geluksspel! Op de mooie locatie bij het Boshotel te Vlodrop, komen we als vanzelf in de juiste sfeer en gaan samen onder het genot van een hapje en een drankje op speelse wijze actief aan de slag met jouw gezondheid en geluk.

Bij het levensgrote geluksspel dagen we je uit je eigen leefstijl, gezondheid, beweging, voeding en andere factoren die van invloed zijn op jouw gezondheid en geluk eens goed onder de loep te nemen en daarin stappen in de gewenste richting te zetten.

Daarbij bepaal jij zelf wat jouw doelen zijn. Deze hoeft je niet te delen met anderen, al is daartoe wel de gelegenheid. Het spel draait om jouw persoonlijke inzichten en vooruitgang daarin en gaat uiteraard gepaard met een flinke dosis humor en gezelligheid. Deze activiteit vindt binnen plaats en je maakt kans op aantrekkelijke, leuke prijzen!

Meer informatie over het event tref je aan via deze link, waarmee je je tevens kunt aanmelden. Dit kan eveneens via onze FB-pagina.

 

Business en Balance

Onze Business Partner Business en Balance streeft eenzelfde visie en doelen na op het gebied van wergeluk, work-lifebalance en vitaliteit en is als vanzelfsprekend ook van de partij tijdens de Geluksweek 2020 Roerdalen. Hieronder volgt het programma van Business en Balance:

 

Geluksmeeting

Datum: 20 maart 2020

Tijdstip: 15:00 – 16:30 (inloop vanaf 14:30)

Locatie: Gasterij Geluk-t (bij Kasteel Aerwinkel te Posterholt)

Deze geluksmeeting is bedoeld ter inspiratie voor werknemers, werkgevers en ondernemers om samen te werken aan meer werkgeluk.

Wilt u meer geluk in uw werk ervaren, werk maken van het werkgeluk van uw werknemers of bent u als ondernemer wel “succesvol”, maar zou u zich daarbij ook wel gelukkiger willen voelen? Dan is deze GELUKSMEETING echt the place to be!

Samen sparren en filosoferen we over wat werkgeluk voor u betekent, motiveren we elkaar en creëren creatieve en haalbare oplossingen om dit te kunnen bereiken. We zorgen ervoor dat het een mooie en waardevolle, inspirerende middag wordt. Iedereen is welkom. Deelname is gratis, maar aanmelding is wel nodig.

Meer informatie over het event treft u aan op de Facebookpagina van Business en Balance.

 

Geluksspel voor wie wil werken aan zijn/haar eigen gezondheid en geluk

Datum: 21 maart 2020

Tijdstip: 15:00 – 16:30

Locatie: Boshotel Vlodrop

HAPPY&HEALTHY in Business. Beproef uw geluk en werk aan uw passie, vitaliteit en work-/lifebalance met dit megaleuke, uitdagende geluksspel!

Op de mooie locatie bij het Boshotel te Vlodrop, komen we als vanzelf in de juiste setting en sfeer en gaan samen onder het genot van een hapje en een drankje op originele wijze actief aan de slag met jouw passie, work-lifebalance en vitaliteit.

Bij het levensgrote geluksspel dagen we u uit uw eigen leefstijl, vitaliteit, work-lifebalance, energielevel, werksituatie en de passie voor uw werk eens kritisch te bekijken en daarin stappen in de gewenste richting te zetten.

Daarbij bepaalt u zelf wat uw doelen zijn. Deze hoeft u niet te delen met anderen, al is daartoe wel de gelegenheid. Ook leren we u hoe u zelf kunt werken aan uw vitaliteit. Het spel draait om uw persoonlijke vitaliteit, bewustwording en groei en gaat als vanzelfsprekend gepaard met een flinke dosis humor en gezelligheid. Het spel vindt binnen plaats en u maakt kans op interessante, leuke prijzen!

Meer informatie over het event treft u aan op de Facebookpagina van Business en Balance.

.