CADEAUTIPS voor de feestdagen!

Heb je nog geen cadeau voor je liefste of naaste deze feestdagen? Dan is een cadeaubon van Challenge&Care altijd een gewild, persoonlijk cadeau en een mooi gebaar. De cadeaubonnen zijn onbeperkt inwisselbaar, zolang onze zaak up and running is. 

Boek jouw cadeaubon snel en makkelijk online

Er zijn cadeaubonnen te krijgen voor alle mogelijke massages bij Challenge&Care en ze zijn zelfs direct online te boeken via deze LINK! 

Mocht de persoon waarvoor de bon bestemd is, liever een andere massage ontvangen, dan kan deze uiteraard voor hetzelfde geldbedrag ingewisseld worden voor de gewemste massage. 

Biologische, hoogwaardige verzorgingsproducten

Aangezien we al vele jaren staan voor een biologisch en Ayrvedisch concept en bij onze massages slechts gebruik maken van de meest hoogwaardige en biologische essentiële oliën en andere verzorgingsproducten, willen we jullie als cliënt hier ook thuis van laten genieten en bieden wij deze producten nu ook in onze praktijk aan.

Dit zijn natuurlijk ook mooie, liefdevolle cadeautjes (zowel voor jezelf als voor de ander). Voor onze cliënten alleen het beste. Verwen jezelf!

Vooral de verzorgende handproducten zijn in deze coronatijd met de vele hygiënemaatregelen geen overbodige luxe. Onze leverancier Primavera heeft er een speciale, verzorgende lijn voor samengesteld, die niet alleen volgens de richtlijnen van het RIVM voldoet, maar ook verzorgende essentiële oliën bevat. Zo is het ontsmetten van je handen ineens een prettig verwenmomentje met een goed gevoel en een heerlijk geurtje. Daarnaast zijn er natuurlijk spier- en gewrichtsproducten met een helende werking, waar onze cliënten zeer over te spreken zijn.

In onze nieuwe ruimte zullen deze producten een prominentere rol gaan invullen en is er ook meer ruimte voor uitbreiding van het assortiment.

Vraag ernaar of neem een kijkje bij je komst in onze praktijk! 

 

Wij wensen je alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021!