Spiritual Thought 2023

2023 wordt werelds!

Welke boodschap ontvangen we van de Bron, wat vertellen de Aardsengelen en welke kostbare informatie leert de Numerologie ons over 2023? Waardevolle inzichten die je vanaf nu regelmatig van ons gaat zien in de vorm van “Spiritual Thoughts”.
Het is tijd het oude los te laten en alle nieuwe ideeën en inzichten, die het afgelopen jaar alsmaar door je hoofd gespookt hebben, in de wereld zetten! Orde op zaken stellen en handelen vanuit deze gedachten om van op basis daarvan succes, eer en verbetering van je positie te creëren, is waar het in 2023 om draait.
Verder is het echt een jaar van de wereld. Er ontstaat een wereldvisie waarbij de mens centraal staat vanuit een bewustzijn gebaseerd op twee werelden, de levenden en de doden.
We hebben geleerd te accepteren, ontberingen te dragen en onthoudingen te tolereren, ook dat beleefdheid en toegankelijkheid ons meer en verder brengen dan hardnekkig- en vasthoudendheid.
Wat kun je hier nu allemaal mee? Lees verder…

Werken aan onafhankelijkheid

Bindend aan het verleden, richt je je op de toekomst, volg je je gevoel en roeping om je overtuigingen na te leven. Meer dan ooit sta je open voor sociale problemen. Je vindt er oplossingen voor en slaat nieuwe wegen in. Het is daarbij belangrijk om contacten en vrienden te hebben met dezelfde levensbeschouwingen, die je dragen en ondersteunen bij het verwezenlijken van je doelen.

Er ontstaan vele nieuwe initiatieven die ons land uit het slob gaan trekken op termijn. We werken aan onafhankelijkheid. En daarin werken we gelijkwaardig samen en versterken elkaar.

Je intuïtie in praktijk brengen

Dit jaar ben je in staat besluiten te nemen en op basis daarvan grote daden te verrichten. Vanuit het vele nadenken in het verleden, tijdens de afgelopen crisisjaren, richt je je nu daadkrachtig op de toekomst. Daarbij wordt je ook op de proef gesteld en is de uitdaging niet te kiezen voor de materiële wereld, maar om persoonlijke belangen centraal te stellen. Het is tijd om je intuïtie in de praktijk te brengen en daardoor in harmonie met jezelf te komen. Nadenken en piekeren behoren tot het verleden. Maak je hoofd leeg en zet al die gedachten om in actie. Wat je wil en wenst, kun je nu ten uitvoer brengen. Wat daar niet aan bijdraagt of je niet meer nodig hebt, laat je gewoon los.

Veel ondernemingslust, drive en passie

2023 brengt dus veel ondernemingslust en drive met passie, soms zelfs agressie. Je bent in staat regie te nemen en voelt de creatie- en manifestatiekracht door je lijf stromen om tot de gewenste mooie veranderingen te komen.

Er heerst een empowering energie dit jaar met een mannelijke geaardheid, een materiële denkwijze, in combinatie met bewustzijn van gene zijde. Perfect dus om na de crisis ons land (en de wereld want dit is universeel!) weer op te bouwen. Allerlei initiatieven komen tot leven en bloei.

Oude problemen worden overwonnen, we krijgen weer meer vertrouwen in onszelf! Er is hoop!

De schaduwkant van al het positieve

Maar let op, zoals altijd heeft het positieve ook een schaduwzijde. Deze valkuilen deel ik dan ook graag met je, zodat je ze tijdig kunt herkennen en ernaar kunt handelen. Deze explosie aan creatieve energie, kan namelijk leiden tot te veel fantasie, waardoor dromen niet in haalbare doelen, maar in fiasco’s stranden. Dat is dus zeker een aandachtspunt om mee te nemen dit jaar.

Hou de fun en fantasie erin

Verder is oppassen geblazen om te voorkomen dat je niet teveel energie weg geeft en in balans blijft, zodat je geen burn-out krijgt van al die ondernemingszin en drive. Met name bij lange termijn doelen kan dit een probleem zijn. Ook te snel handelen zit in de lucht dit jaar. Als je echter de fun en fantasie erin houdt en goed blijft reflecteren en schakelen met je omgeving, kun je ook zonder onoverkomelijke problemen tot ongekende hoogtes stijgen dit jaar!

Tot zover mijn Spiritual Thoughts die ik met je mocht delen.
Ik wens je alle geluk van de wereld! Laten we er een grandioos 2023 van maken!
The spirits & stars are with us!

PS: Kijk vooral even welke (groeps)activiteiten hierop aansluiten of doe een sessie naar keuze bij Challenge&Care om je verder te helpen op jouw pad, zodat je blokkades en demonen kunt transformeren in manifestatiekracht, heldere doelen en succes op basis van een optimale gezondheid! Door al het oude los te laten, komt er ruimte voor al deze mooie, nieuwe zaken! Dat is wat ik je zo gun!

Hartegroet,

Bianca – Sjamanka
Life Challenging Coach-Counselor
Challenge&Care