Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Ayurveda

19 april @ 13:30 - 17:00

Gezond en bewust leven is nu belangrijker dan ooit!

Creëer simpel en effectief jouw ideale leefstijl met de Workshop Ayurveda.

– eeuwenoude wijsheid voor gezondheid en geluk –

.

Tijdens deze leuke en zeer leerzame workshop leer je de basisprincipes van de Ayurveda kennen en kom je meer te weten over de achtergrond van deze prachtige, eeuwenoude genees- en levenswijze, ook wel de wijsheid voor gezondheid en geluk genoemd. Ondertussen wordt je verwend met allerlei heerlijke, Ayurvedische theesoorten en gezonde versnaperingen. We werken heel praktisch. Deze eeuwenoude principes zijn eenvoudig en effectief. Op deze manier is het een feest om te werken aan je gezondheid!

Bepaal je eigen constitutietype
Om te beginnen gaan we actief aan de slag met een doshatest om je eigen constitutie te bepalen. Aan de hand van jouw persoonlijke dosha- oftewel constitutietype kun je vervolgens je ideale leefstijl en voedingspatroon bepalen van dit moment, zodat je met praktische tips en handvaten naar huis kunt om met de kracht van de natuur en vanuit inspiratie en inzichten uit de waardevolle Ayurveda te werken aan jouw optimale gezondheid.

.

Leefstijltips voor thuis
Ook ontvang je een overzicht en samenvatting van de belangrijkste richtlijnen voor alle dosha’s, zodat je daar thuis mee verder kunt. Je zult versteld staan van de effecten en wat je op zo’n simpele manier kunt bereiken op het gebied van kwaliteit van leven, gezondheid en geluk! Een goede investering in jezelf en de rest van je leven dus! Dit blijkt eveneens uit de positieve reacties en resultaten van de deelnemers die hebben deelgenomen aan voorgaande workshops.

.

Beperkt aantal plekken 
Helaas zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, omdat we de workshop graag in onze eigen, vertrouwde en comfortabele ruimte willen houden. Dat is toch altijd het mooiste. Reserveer dus snel jouw plekje als je er met zekerheid bij wil zijn en met de kracht en wijsheid Ayurveda op natuurbasis wil werken aan jouw optimale gezondheid!
.
De waarde van deze workshop is € 77,00, maar omdat 2023 voor ons in het teken staat van GEZONDHEID & GELUK, kun je dit jaar nog deelnemen voor slechts € 56 per persoon!
De workshop duurt ruim 3 uur en wordt voorzien van biologische Ayurvedische thee, lekkernijen en gezellig afgesloten met toepasselijke snuisterijen. Het is voor ons telkens bijzonder en een genot deze waardevolle kennis over te dragen en we zijn enorm dankbaar deze principes juist in deze tijd met veel passie te kunnen delen met mensen in onze omgeving.
.

Locatie: Groepsruimte Praktijk Challenge&Care, Winkelweg 23A, 6061 AD POSTERHOLT.

Duur:  13:30u – 17:00u

Inloop vanaf 13:00 mogelijk. Uitloop tot 17:30u mogelijk (als we het doen, doen we het goed).

Wil je erbij zijn?

Meld je dan direct aan via de onderstaande links. Het wordt mooi!
Als SNELLE BESLISSER ontvang je meer dan 27% KORTING om jou te stimuleren! Want een gezonde leefstijl en bewust leven is NU belangrijker dan OOIT!
Dus meld je snel aan voor MAAR € 56!   VOL=VOL.

Dit unieke programma wordt je aangeboden door Ayurveda (Massage) Therapeute, Life(style) Challenging Coach en Multi Medicine Woman Bianca Coenen. Zij heeft dit programma op maat samengesteld op basis van klantverzoeken, jarenlange ervaring en opleiding.

Ik kijk ernaar uit je te inspireren en ontvangen!

Bianca Coenen

Namaskar, 

Challenge&Care

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
13:30 - 17:00
Site:
www.challengecare.nl

Locatie

Groepsruimte Praktijk Challenge&Care
Winkelweg 23A
POSTERHOLT, 6061 AD Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar