Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rouw&Verlies Opstelling

26 mei @ 14:00 - 16:30

€47,00

Transformeer je verlies, geef jezelf weer ruimte…

Een (familie)opstelling is een methode die, oftewel ritueel dat, veelvuldig door Psychologen en Coaches wordt toegepast, waarbij de belangrijkste elementen die van invloed zijn op een bepaalde situatie worden `opgesteld”.
.
Ze noemen dit ook wel systemisch of “in het veld” werken. De methode bestaat al eeuwen, maar kan in huidige termen omschreven worden als een manier om je situatie inzichtelijk te maken, te observeren, in te voelen en verwerken. Deze opstelling vindt plaats onder deskundige begeleiding in een vertrouwde opzet en sfeervolle ruimte. Dat geeft een extra dimensie en kracht mee aan de opstelling.
.
Blokkades en patronen laten los
Een deelnemer aan de opstelling (representant genoemd), neemt dit element als rol aan, stelt het voor, beeldt het uit, voelt het in of hoe je het wil noemen. Op deze manier wordt een bepaalde situatie inzichtelijk gemaakt, wordt het onbewuste duidelijker, wordt de diepere laag geraakt en kan het verlies, in dit geval, een andere plek krijgen.
.
Blokkades worden opgeruimd. Er ontstaan nieuwe energetische verbindingen en heling, waar oude ballast en patronen als vanzelf loslaten. Er komt ruimte voor een nieuw, beter functionerend geheel.
.
Van harte welkom
Vergis je niet! Het bewuste werken en de onderlinge verbinding en energie in “het veld” kunnen een zeer sterk effect hebben op je lichamelijke, geestelijke en emotionele welzijn en langere tijd doorwerken op het gebied van het onderwerp van de betreffende opstelling, in dit geval is dat jouw persoonlijke verlies, de reden van je komst.
.
Dat kan een verlies zijn als gevolg van het overlijden van een dierbare persoon, maar ook een dier, je partner bij een scheiding, je gezondheid of je baan. Daarvoor hoef je het verlies ook niet recent te hebben meegemaakt.
.
Als je er last van hebt en/of je wil er bewust mee aan de slag, dan ben je van harte welkom.
.
Deskundige begeleiding en nazorg
Uiteraard is er altijd nazorg en ruggespraak mogelijk en wordt een opstelling te allen tijde door een ervaren, opgeleide Coach/Counselor en Opsteller begeleid, zodat deze goed verloopt.
.
Bewust worden van het onbewuste
Wil jij bewust worden van het onbewuste, je verlies transformeren, oude ballast loslaten, helen, sterker en in betere verbinding verder gaan en daarmee een belangrijke nieuwe stap zetten in je leven?
.

Meld je dan aan!

Stel gerust een vraag per mail aan challengecare@ziggo.nl of bel even met het nummer (088) 505 55 50 als je geïnteresseerd bent, maar je om de een of andere reden nog niet direct wil aanmelden. We staan je graag te woord.
.
Meld je in elk geval wel op tijd aan…

Wees verzekerd van je plek, want er zijn in verband met deze opzet maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. VOL=VOL!

ONTMOETINGSPLEK: Praktijkruimte Challenge&Care: Winkelweg 23A, 6061 AD  Posterholt

START TIJD: 14:00u (inloop vanaf 13:30u)

De eindtijd is niet precies te zeggen. Het veld sluit zich automatisch. Meestal duur een dergelijke opstelling met de inleiding en afsluiting ca. 2,0 – 2,5 uur.

Bij deze bijzondere opstelling wordt je begeleid door  Life Challenging Coach-Counselor en (C)lean Opstelster Bianca Coenen. Zij heeft deze opstelling speciaal op maat samengesteld op basis van haar achtergrond, persoonlijke ervaringen en praktijkverhalen.

Ik kijk ernaar uit je te ontvangen!

Met warme groet,

Bianca Coenen

Life Challenging Coach-Counselor, (C)lean Opstelster

Challenge&Care

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
€47,00
Site:
www.challengecare.nl

Organisator

Challenge&Care
Telefoon:
0622308210
E-mail:
challengecare@ziggo.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Groepsruimte Praktijk Challenge&Care
Winkelweg 23A
POSTERHOLT, 6061 AD Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
ROUW&VERLIES Opstelling
Bewust worden van het onbewuste, je verlies transformeren, oude ballast loslaten, helen, sterker en in betere verbinding verder gaan en daarmee een belangrijke nieuwe stap zetten in je leven.
47,00
10 beschikbaar